COVB

Avantatges i descomptes

TRASPÀS O VENDA DE CENTRE VETERINÀRI-CLINICA PER JUBILACIÓ

14/06/2023

Centre ubicat a la població de Malgrat de mar, Maresme, en funcionament des de l’any 2004, instal·lacions en perfecte estat, consta de:

– Consultori, sala d’exploració d’uns 30 m2 amb taula de inox amb motor, mostrador de 3 metres amb pica i diversos calaixos per el material, despatx més ordinador i impressora, Otoscopi Riester, oftalmoscopi i taula auxiliar, mesurador de pressió sanguínia, bisturí elèctric Surtron 160, aparell ultrasons per neteges dentals, bascula, congelador, nevera.

-Quiròfan de 19m2, equipat amb: amb taula cirurgia inox elèctrica, maquina de gasos Matrix, esterilitzador per calor de material quirúrgic, a més de una vitrina per el material i un moble de material amb rodes Hidemar, aspirador de fluids, llum de led Dr. Mathc amb rodes per poder moure si es vol a la consulta, a més tot el material per realitzar intervencions.

-Ecograf Esaote My lab 5 amb suport amb rodes i es un model que es pot portar on vulguis ja que es també portàtil.

-Zona de laboratori amb: Microscopi Leica, Bioquímica FujiFilm Dri-Chew NX-500i, hemograma Vet abc. L’establiment consta en total de uns 120m2 amb zona de venda i perruqueria canina en funcionament i tot el material, amb possibilitat d’ampliar serveis com Rx o hospitalització. Els materials i components estan actualitzats i relativament nous ja que sempre em anat actualitzant les instal·lacions i el material S’ofereix realitzar un acompanyament a qui li interessi per anar presentant a la clientela i realitzar una transició gradual i així veure com es treballa al centre, seria Ideal per una parella de veterinaris joves o com a minin dos persones (un o o dos veterinaris o un vet i atv) per poder si volen ampliar serveis, també disposem d’un altre local de 80m2 en un altre ubicació a la mateixa població per si es vol ampliar serveis. Possibilitat de traspàs o venda el que interessi més, oferim la possibilitat de negociar les condicions per facilitar el procés i per la meva part puc estar temps per ajudar, assessorar etc, facilitant i donant tranquil·litat a qui ho pugui agafar i gestionar definitivament.