Titular pàgina
Publicació on-line del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona
Edició 168 - 31-01-2020
Segueix-nos afacebookTwitter
 
 

 

El TSJC anul·la la multa de 40.000 €, imposada al COVB per l’Autoritat Catalana de la Competència, en una sentència que també reforça la tasca i el valor de l’AIAC

L’any 2016, l’ACCO va sancionar el Col·legi per tres infraccions; la Junta de Govern va presentar recurs i ara la justícia reconeix la seva bona gestió i que sempre es va ajustar a la lliure competència.

més informació (+)

 

RÀBIA

El Consejo General de Colegios Veterinarios de España i els col·legis de Catalunya, Euskadi, Galícia i Astúries reivindicaran junts l’obligatorietat de la vacuna antiràbica

En aquests quatre territoris la vacuna no té caràcter obligatori, exceptuant el cas asturià, on només cal vacunar el 2% de gossos considerats potencialment perillosos.

 

FORMACIÓ

El COVB ofereix a tots els seus col·legiats un nou mòdul formatiu gratuït per ajudar-los a ampliar els seus coneixements i capacitats en la recerca activa de feina

Consta de set càpsules formatives presencials a la seu del Col·legi, que es reforçaran posteriorment amb un seguiment virtual.

ampliar (+)

 

ampliar (+)
COVB

El COVB defensa el sacrifici zero i rebutja qualsevol iniciativa de sacrifici d’animals en centres d’acollida per raons econòmiques

Un grup polític amb representació a l’Ajuntament de Saragossa ha obert recentment aquest debat, demanant sacrificar els “gossos inadoptables”.

ampliar (+)

GALATEA

El COVB i la Fundació Galatea proposen el curs ‘Promoció de la salut a la feina: la cura de la salut del professional’

Els objectius són millorar els recursos i les habilitats per al desenvolupament professional saludable i oferir un espai per l’aprenentatge i la reflexió sobre els factors psicosocials implicats en el continu de salut - malaltia.

ampliar (+)

AGÈNCIA EUROPEA DE MEDICAMENTS

L'Agència Europea de Medicaments aprova la nova classificació d'antibiòtics veterinaris

La nova classificació dels antibiòtics veterinaris ha estat també aprovada pel Comitè de Medicaments Humans i s'adapta a l'enfocament ‘One Health’.

ampliar (+)

MARATÓ

El Col·legi lliura 760 euros a La Marató de TV3, que en la seva darrera edició va estar dedicada a la investigació de les malalties minoritàries

Aquesta quantitat era part de la recaptació de les participacions de La Grossa de Cap d’Any, que, a més, van resultar premiades amb 3,5 euros per bitllet.

ampliar (+)

AJUTS

El COVB concedeix els ajuts a col·legiats per l’assistència a cursos i congressos corresponents a la convocatòria 2019

Cinc col·legiats i col·legiades rebran aquest ajut i, en conjunt, el Col·legi hi ha destinat prop de 3.500 euros.

ampliar (+)

NUTRICIÓ

El Col·legi ofereix una nova edició del curs ‘Tendències en nutrició de petits animals’

Es donaran eines per elaborar un criteri propi en referència a les noves tendències en aquest àmbit, mitjançant suport científic i clínic.

ampliar (+)

AFV

Notificació de la dissolució i liquidació de la companyia Assessoria Fiscal Veterinària SLU

La Junta de Govern ha pres aquesta decisió per una major transparència i per retornar el control del  patrimoni i del funcionament d’aquesta societat a l’Assemblea de persones col·legiades.

ampliar (+)

PORCIFORUM

El 4 i 5 de març, a Lleida, cinquena edició de porciFORUM, una cita clau per als professionals de sector

PorciFORUM és una iniciativa d’AgriNews i el Grup de Sanejament Porcí (GSP), amb la col·laboració de el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB).

ampliar (+)

ANIMALART

Aquest mes de gener s’han lliurat els premis al concurs artístic de fotografia i dibuix AnimalArt 2019

El mateix dia, un Patge Reial va fer parada a la seu del Col·legi per recollir les cartes dels infants. Hi va haver una actuació musical familiar.

ampliar (+)

EVOLUCIÓ DELS ZOOS

Ja es poden visualitzar en vídeo les ponències de la jornada tècnica ‘Evolució dels zoos: aspectes a considerar’

L’objectiu de la jornada era abordar, des de la perspectiva científica, els principals aspectes que, en el context actual, marquen el camí a seguir en l’evolució dels zoològics.

ampliar (+)

GRUP MED

Avantatges exclusius per col·legiats del COVB gràcies a l’acord amb Grup Med

Els col·legiats tenen a la seva disposició condicions avantatjoses en diferents àmbits, com ara assegurances, viatges, serveis financers o productes bancaris.

ampliar (+)

CCVC

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya crea un menjaclosques per a conscienciar els més petits sobre tinença responsable i bon tracte als animals

Permet transmetre als infants, ja des de ben petits, valors i coneixements molt necessaris al voltant del bon tracte i la tinença responsable dels animals.

ampliar (+)

DARP

Nou procés d'habilitació de veterinaris per a certificar productes d'alimentació animal destinats a l'exportació

El DARP ofereix la possibilitat de realitzar en un curs, previ a l’examen obligatori, que permet als professionals esdevenir veterinaris habilitats com a agents certificadors de productes d'alimentació animal destinats a l'exportació.

ampliar (+)

BRUCEL·LOSI

Relació de comarques on les explotacions bovines han de mostrejar tots els animals majors de 24 mesos, dins del programa de vigilància de la Brucel·losi

Les comarques afectades aquest any 2020 són l’Alt Empordà, l’Alt Urgell, el Baix Camp, el Pallars Jussà, el Pla de l’Estany i el Vallès Oriental.

ampliar (+)

FORMACIÓ NO ORGANITZADA PEL COVB

Recull de formació i activitats no programades pel COVB

Aquest apartat recull l'agenda d'activitats i cursos, inclòs premis, organitzats a Espanya i a l'estranger durant l'any. La informació s'actualitza cada setmana amb noves entrades de cursos, jornades, conferències o màsters.

ampliar (+)

 

Agenda de formació

Anuncis dels col·legiats

Els col·legiats podeu publicar el vostre anunci mitjançant el formulari del web del covb (www.covb.cat) i accedir a les diferents ofertes, per exemple, de materials o de centres en procés de venda o traspàs. La informació publicada en aquesta secció respecta les dades enviades pels col·legiats i es manté durant un període mínim de tres mesos, tot i que es pot renovar la publicació de l'anunci enviant un correu electrònic a covb@covb.cat

veure anuncis (+)

 

 

 
Per a més informació contactar amb COVB:
Av. República Argentina, 21-25 08023 Barcelona.
Tel: 93 211 24 66 - Fax: 93 212 12 08 · E-mail: covb@covb.cat · www.covb.cat

La informació continguda en aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida només per la/les persona/es a les que va dirigida/des. Li recordem que les seves dades han estat incorporats en el sistema de tractament de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA i que sempre que es compleixin els requisits exigits per la normativa, vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició/revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, dirigint la seva petició a l'adreça postal REPUBLICA ARGENTINA, 25 08023, BARCELONA o bé a través del correu electrònic covb@covb.cat. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari assenyalat, l'empleat o l'agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l'informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l'adreça a dalt esmentada. Gràcies”.

La información contenida en este mensaje y/o archivo(s) adjunto(s), enviada desde COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, es confidencial/privilegiada y está destinada a ser leída sólo por la(s) persona(s) a la(s) que va dirigida. Le recordamos que sus datos han sido incorporados en el sistema de tratamiento de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA y que siempre y cuando se cumplan los requisitos exigidos por la normativa, usted podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición/revocación, en los términos que establece la normativa vigente en materia de protección de datos, dirigiendo su petición a la dirección postal REPUBLICA ARGENTINA 25 08023, BARCELONA o bien a través de correo electrónico covb@covb.cat. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario señalado, el empleado o el agente responsable de entregar el mensaje al destinatario, o ha recibido esta comunicación por error, le informamos que está totalmente prohibida, y puede ser ilegal, cualquier divulgación, distribución o reproducción de esta comunicación, y le rogamos que nos lo notifique inmediatamente y nos devuelva el mensaje original a la dirección arriba mencionada. Gracias”.