El COVB ofereix un mòdul formatiu gratuït, obert a tots els col·legiats, per millorar les capacitats en la recerca activa de feina


24 de Gener de 2020

La primera edició arrencarà el 3 de febrer i constarà de set càpsules formatives amb un posterior seguiment virtual

A partir d’aquest mes de febrer, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) impartirà el mòdul Formació per a la recerca activa de feina, amb set càpsules formatives presencials, que es reforçaran posteriorment amb un seguiment virtual, mitjançant la nova eina Moodle de l’àrea de Formació, un nou recurs implementat per l’empresa de formació que col·labora amb el COVB. Amb aquesta iniciativa es vol dotar els professionals, d’una manera senzilla i interactiva, de noves capacitats en aquest àmbit.

El COVB, sensible a les necessitats dels col·legiats i col·legiades i a les característiques del mercat laboral actual, vol potenciar tant la tasca del Departament de Formació com la Borsa de Treball, consolidant-la com una eina cada dia més útil per a la recerca de feina.

Les càpsules, d’una hora de durada, tractaran temes com ara La carta de presentació i el currículum, uns aparadors sempre de moda (3 de febrer); Linkedin, virtualment em sé vendre? (12 de febrer); Fonts de cerca de feina: clàssiques i amb valor afegit (24 de febrer); L’entrevista de feina. Les meves qualitats destaquen o resten ocultes? (4 de març); La dinàmica de grups com a part del procés de selecció, saps que és una oportunitat? (16 de març); Autoanàlisi positiu, el meu perfil i l’elevator pitch (25 de març); i Fem xarxa, el networking com a oportunitat de confiança (20 d’abril). Totes les sessions es duran a terme entre les 14:30 i les 15:30h a la seu del Col·legi.

El mòdul estarà limitat a 30 participants, per prioritzar l’eficàcia i el seguiment personalitzat als assistents, i anirà a càrrec de Clara Vergés, psicòloga i coach amb experiència com a formadora i assessora d’empreses privades, administració pública i tercer sector, en temàtiques de desenvolupament personal i tècniques de gestió d’equips.

 

La inscripció és gratuïta i s’hi poden apuntar tots els col·legiats i col·legiades, que poden obtenir més informació o a inscriure-s’hi contactant amb el Departament de Formació, al correu electrònic depformacio@covb.cat o al telèfon 93 211 24 66, extensió 3.