El COVB lliura els premis del concurs de creació artística AnimalArt 2019


08 de Gener de 2020

El passat 3 de gener, la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), va acollir el lliurament de premis de l’edició 2019 del concurs de creació artística AnimalArt. El COVB felicita tots els participants per la qualitat dels treballs presentats.

En l’apartat de Fotografia, el guanyador va ser Ferran Solanes i el segon i el tercer premi van ser per Annabel Moncunill i Xavier Gil. Pel que fa a l’apartat de Dibuix, aquest es dividia en tres categories. A la Puppy (4-6 anys), el primer premi va ser per Carla Sánchez, seguida de Leia Gómez i Aníbal. A la categoria Júnior (7-9 anys), el primer premi va ser per Max Miró, i el segon i el tercer per Nil Pallarés i Eric Speckmaier. Finalment, a la categoria Sènior (10-12 anys), la guanyadora va ser Natàlia Margelí, segona Lucía Silva i tercer Pau Peralta.

Aquest mateix dia, un Patge Reial va fer parada a la seu del Col·legi per recollir les cartes dels infants. Hi va haver una actuació musical familiar a càrrec del grup Lali Be Good i la trobada va finalitzar amb un berenar per a tots els assistents.