El 4 i 5 de març, a Lleida, cinquena edició de porciFORUM, una cita clau per als professionals de sector


14 de Gener de 2020

La Llotja de Lleida acollirà, els dies 4 i 5 de març, la cinquena edició de porciFORUM, una cita ineludible del sector porcí i punt de trobada per a tots els actors de la indústria. Després de la rellevant acollida que va tenir en la passada edició, amb una assistència de 1.200 professionals de l'àmbit porcí, el porciFORUM torna per oferir un complet programa tècnic i ponents de primer nivell.

El matí de dimecres, 4 de març, s'abordaran tres grans temàtiques, articulades en debats amb especialistes de el sector: Sanitat, Pesta Porcina Africana i Economia. A la tarda serà el moment dels blocs dedicats a Patologies i gestió Ramadera, a més d'un Social Forum sobre Pernil, vi i cerveses. Ja el dijous, 5 de març, els blocs a tractar seran els de Maneig i Nutrició i Benestar Animal.

porciFORUM és una iniciativa d’AgriNews i el Grup de Sanejament Porcí (GSP), amb la col·laboració de el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB). Es tracta d'un esdeveniment de networking clau per a gerents i directors d'integració, veterinaris, tècnics i productors, un escenari on abordar una àmplia varietat de temes relacionats amb sanitat animal, economia, gestió ramadera i benestar animal.

El programa complet i el formulari d'inscripció es poden trobar en aquesta WEB.