Avantatges exclusius per col·legiats del COVB gràcies a l’acord amb Grup Med


21 de Desembre de 2019

Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) s’informa els col·legiats que tenen a la seva disposició condicions avantatjoses en diferents àmbits, com ara assegurances, viatges, serveis financers o productes bancaris, gràcies a l’acord de col·laboració que la institució manté amb el Grup Med.

Medicorasse ofereix un servei de corredoria per accedir a assegurances, particulars o professionals, amb atenció personalitzada, auditoria de riscos gratuïta, suport integral en cas de sinistre i preus reduïts.

Med1 posa a disposició dels col·legiats un gran ventall de serveis financers i productes bancaris, també amb finalitat particular o professional, amb la col·laboració del BBVA. Es pot obtenir un compte corrent sense comissions i amb condicions exclusives, optar per diverses opcions de finançament o bé per una àmplia gamma de productes d’estalvi i inversió. Es pot demanar informació per correu electrònic.

Mediviatges, finalment, ofereix preparació, organització i assessorament de desplaçaments, personals o professionals, amb un tracte personal. També es pot demanar informació per correu electrònic.