Titular pàgina
Publicació on-line del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona
Edició 169 - 28-02-2020
Segueix-nos afacebookTwitter
 
 

 

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha presentat als professionals, a la seu del COVB, la nova signatura electrònica de l’AIAC

Aquesta significativa millora s’implementarà en els quatre tràmits bàsics de l’AIAC: el registre de xip, el canvi de propietari, la baixa d’un animal i l’emissió d’un passaport.

més informació (+)

 
 

CONVENI

El Col·legi recorda que el nou Conveni Col·lectiu de Centres i Serveis Veterinaris encara trigarà a ésser d’obligat compliment

Ho serà, amb efectes retroactius, a partir del moment en què es publiqui al Boletín Oficial del Estado (BOE).

 

SALUT PÚBLICA

El COVB lluita pel reconeixement del paper dels veterinaris en la salvaguarda de la salut pública

El COVB i el CoMB van mantenir una trobada en què van tractar temes d’interès per a les professions que representen les seves respectives institucions.

ampliar (+)

 

ampliar (+)
BENESTAR ANIMAL

El 10 de març, a Vic, jornada sobre Benestar Animal adreçada a professionals dels sectors porcí i boví

El proper 10 de març, l’Edifici del Sucre de Vic acollirà, entre les 9:30 i les 14h, una Jornada Tècnica sobre Benestar Animal. L’organitzen l’Escola Agrària de Tàrrega, l’Escola Agrària Empordà, Interporc, Welfare Quality, SGS i Ingade. Posteriorment, aquesta sessió es repetirà a Constantí i a Tàrrega.

ampliar (+)

AIAC

Kira i Coco, els noms de mascota preferits a Barcelona

Segons dades de l’AIAC corresponents a l’any 2019, a les comarques barcelonines hi ha 65.000 gossos i prop de 20.000 gats censats.

ampliar (+)

FORMACIÓ

Tots els col·legiats es poden inscriure, de manera independent, a les diferents càpsules del mòdul formatiu sobre recerca activa de feina

La primera edició ha arrencat aquest mes de febrer i consta de set càpsules formatives amb un posterior seguiment virtual.

ampliar (+)

TINENÇA RESPONSABLE

El Consejo de Colegios Veterinarios i el COVB posen a disposició de clíniques i professionals materials per a promoure la tinença responsable

El Consejo i el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación col·laboren en la campanya sobre tinença responsable d’animals de companyia #eresresponsable.

ampliar (+)

COVB

Reunió del COVB amb el Col·legi d’Advocats de Barcelona per explorar vies transversals de col·laboració i actuació

El Col·legi continua les trobades amb altres col·legis professionals de la demarcació, amb la voluntat de cercar temes d’interès comú i possibles vies de col·laboració.

ampliar (+)

FORMACIÓ

El 28 de març, a la seu del COVB, formació ‘Peritatge Veterinari en Medicina i Cirurgia d’Animals de Companyia’ a càrrec d’Alfredo Fernández

El ponent és pèrit del Consejo General de Colegios Veterinarios de España i membre de la Comisión Nacional de Bienestar Animal de la Organización Colegial Veterinaria.

ampliar (+)

FORMACIÓ

El COVB proposa una formació, al mes de març, sobre ‘Màrqueting aplicat a les xarxes socials i Email Marketing’

Es farà mitjançant exposició oral, gamificació i pràctiques que permetin aplicar els coneixements adquirits.

ampliar (+)

SIMPOSI

El 5 de març, a la seu del COVB, la Fundació Barcelona Zoo oferirà un Simposi Internacional sobre el Dragó de Komodo

Comptarà amb diferents ponències sobre la conservació, la reproducció i la salut dels dragons de Komodo i amb ponents de reconegut prestigi.

ampliar (+)

AVEPA

AVEPA ofereix una formació, el 21 de març, sobre patologia gastrointestinal i hepatobiliar en petits animals

En aquesta formació s'aclariran i actualitzaran els punts clau per a l'èxit en el maneig de gossos i gats amb hepatitis crònica, anomalies vasculars portosistèmiques i enteropaties cròniques.

ampliar (+)

SEMINARI WEB

El proper 3 de març, seminari web sobre ‘Certificació Halal’

A les 14:30h i amb una durada aproximada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i el Grupo Asís duran a terme aquesta formació.

ampliar (+)

UAB

La Facultat de Veterinària de la UAB imparteix, a partir del març, nous mòduls del seu Màster en Clínica de Petits Animals

A partir del proper mes de març, nous mòduls del Màster en Clínica de Petits Animals, en modalitat presencial i on-line.

ampliar (+)

AGÈNCIA EUROPEA MEDICAMENTS

L'Agència Europea de Medicaments aprova la nova classificació d'antibiòtics veterinaris

Es dividiran en quatre categories, de l'A a la D, considerant tant el risc que el seu ús en animals causa a la salut pública com la necessitat d'usar-los en veterinària.

ampliar (+)

SANITAT

Sanitat ordena la retirada cautelar de lots de tres presentacions de medicaments veterinaris Clavubactine

La mesura es pren a causa de l'incompliment de les especificacions autoritzades en alguns dels assajos de producte acabat.

ampliar (+)

AFV

Notificació de la dissolució i liquidació de la companyia Assessoria Fiscal Veterinària SLU

La Junta de Govern ha pres aquesta decisió per una major transparència i per retornar el control del  patrimoni i del funcionament d’aquesta societat a l’Assemblea de persones col·legiades.

ampliar (+)

PORCIFORUM

El 4 i 5 de març, a Lleida, cinquena edició de porciFORUM, una cita clau per als professionals de sector

porciFORUM és una iniciativa d’AgriNews i el Grup de Sanejament Porcí (GSP), amb la col·laboració de el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB).

ampliar (+)

FORMACIÓ NO ORGANITZADA PEL COVB

Recull de formació i activitats no programades pel COVB

Aquest apartat recull l'agenda d'activitats i cursos, inclòs premis, organitzats a Espanya i a l'estranger durant l'any. La informació s'actualitza cada setmana amb noves entrades de cursos, jornades, conferències o màsters.

ampliar (+)

 

Agenda de formació

Anuncis dels col·legiats

Els col·legiats podeu publicar el vostre anunci mitjançant el formulari del web del covb (www.covb.cat) i accedir a les diferents ofertes, per exemple, de materials o de centres en procés de venda o traspàs. La informació publicada en aquesta secció respecta les dades enviades pels col·legiats i es manté durant un període mínim de tres mesos, tot i que es pot renovar la publicació de l'anunci enviant un correu electrònic a covb@covb.cat

veure anuncis (+)

 

 

 
Per a més informació contactar amb COVB:
Av. República Argentina, 21-25 08023 Barcelona.
Tel: 93 211 24 66 - Fax: 93 212 12 08 · E-mail: covb@covb.cat · www.covb.cat

La informació continguda en aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida només per la/les persona/es a les que va dirigida/des. Li recordem que les seves dades han estat incorporats en el sistema de tractament de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA i que sempre que es compleixin els requisits exigits per la normativa, vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició/revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, dirigint la seva petició a l'adreça postal REPUBLICA ARGENTINA, 25 08023, BARCELONA o bé a través del correu electrònic covb@covb.cat. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari assenyalat, l'empleat o l'agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l'informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l'adreça a dalt esmentada. Gràcies”.

La información contenida en este mensaje y/o archivo(s) adjunto(s), enviada desde COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, es confidencial/privilegiada y está destinada a ser leída sólo por la(s) persona(s) a la(s) que va dirigida. Le recordamos que sus datos han sido incorporados en el sistema de tratamiento de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA y que siempre y cuando se cumplan los requisitos exigidos por la normativa, usted podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición/revocación, en los términos que establece la normativa vigente en materia de protección de datos, dirigiendo su petición a la dirección postal REPUBLICA ARGENTINA 25 08023, BARCELONA o bien a través de correo electrónico covb@covb.cat. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario señalado, el empleado o el agente responsable de entregar el mensaje al destinatario, o ha recibido esta comunicación por error, le informamos que está totalmente prohibida, y puede ser ilegal, cualquier divulgación, distribución o reproducción de esta comunicación, y le rogamos que nos lo notifique inmediatamente y nos devuelva el mensaje original a la dirección arriba mencionada. Gracias”.