El 5 de març, a la seu del COVB, la Fundació Barcelona Zoo oferirà un Simposi Internacional sobre el Dragó de Komodo


16 de Febrer de 2020

El proper dia 5 de març, la Fundació Barcelona Zoo, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) oferirà un Simposi Internacional sobre el Dragó de Komodo, un espai de reflexió on avaluar i debatre les vies més adients per a facilitar el creixement de les poblacions d’aquesta espècie i tenir-ne cura.

La jornada es desenvoluparà a la seu del Col·legi, entre les 15 i les 21h. Acollirà diferents ponències sobre la conservació, la reproducció i la salut dels dragons de Komodo i comptarà amb ponents de reconegut prestigi com Gerardo García, coordinador del programa de cria en captivitat al Zoo de Chester (Anglaterra); Achmad Arienfiandy, director del programa de conservació del dragó de Komodo a Indonesia; el doctor Tim Jessop, assessor científic del programa de conservació a Deakin (Austràlia); Willem Schafbernaar, assessor veterinari del programa de cria en captivitat a Holanda; i el doctor Xavier Manteca, del Centre d'Educació en Benestar d'Animals de Zoològic.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç bit.ly/Workshop_Komodo

Si necessiteu més informació, la trobareu en aquest link: https://www.zoobarcelona.cat/ca/noticies/symposium-de-komodo-dragons-2020