El COVB proposa una formació, al mes de març, sobre ‘Màrqueting aplicat a les xarxes socials i Email Marketing’


19 de Febrer de 2020

Els propers dies 12 i 19 de març, entre les 9 i les 14h, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), proposa el curs Marquèting aplicat a les xarxes socials i Email Marketing. L’impartirà Núria Tabares, veterinària i Coach Executiva, professora a IL3-UB Gestió de cliniques dentals i coautora del llibre Neuromarketing para veterinarios. Enamora a tu cliente.

En finalitzar aquesta acció formativa, el participant coneixerà com aplicar campanyes d’Email Marketing, utilitzar el Chatbot per millorar la comunicació, fidelitzar amb les Xarxes Socials i emprar WhatsApp Business. S’adquiriran també nocions de reputació on-line, de com sumar seguidors i de neurociències aplicades a aquest àmbit. Es farà mitjançant exposició oral, gamificació i pràctiques que permetin aplicar els coneixements adquirits.

 

El programa detallat inclourà els següents punts:

o   Què és Email màrqueting i aplicació en la veterinària

o   Mailchimp versus Mail Realy

o   Com emprar el Whats Business per fer campanyes entre els clients

o   Riscos del Whats Business

o   Chatfuel: Chatbot de Messenger

o   Reputació online

o   Com aconseguir més seguidors a les xarxes socials

o   Neurociències aplicades a les xarxes socials i Email màrqueting 

Aquest curs, de 10 hores de durada, és presencial i s’adreça als veterinaris i professionals de la Clínica de l’àmbit de la gestió.

Els interessats a participar-hi, poden contactar amb el departament de Formació del COVB, a les adreces depformacio@covb.cat o formacio@covb.cat. El preu per als col·legiats és de 60 euros; per als no col·legiats és de 120 euros.