Titular pàgina
Publicació on-line del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona
Edició 167 - 29-11-2019
Segueix-nos afacebookTwitter
 
 

 

La Junta de Govern del COVB defensa la seva honorabilitat davant les acusacions propagades per la candidatura exclosa de les eleccions col·legials

La Junta reafirma el compromís amb la transparència i la lluita contra la corrupció i nega qualsevol vincle amb les presumptes pràctiques irregulars de l’expresident Josep A. Gómez Muro.

més informació (+)

 

ELECCIONS

Les eleccions a la Junta de Govern del COVB, suspeses cautelarment després de l’exclusió d’una de les dues candidatures que hi optaven

La Junta electoral va excloure la candidatura liderada pel Sr. Joan Mesià per infringir l’article 33.2 dels estatuts, restant només la candidatura encapçalada pel Sr. Ricard Parés.

 

COVB

El COVB sol·licita a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès que activi l’expedient administratiu davant la gravetat de les pràctiques detectades a l’hospital Vetsolidari

El COVB va interposar una denúncia penal davant del SEPRONA, per presumpte maltractament animal i intrusisme professional, després de diversos avisos de propietaris d’animals i professionals de la veterinària.

ampliar (+)

 

ampliar (+)
COVB

Un centre no veterinari deixa d’oferir teràpies naturals i alternatives per animals després de dos requeriments del COVB

El Col·legi envia requeriments de cessació a centres i persones sense titulació que estarien envaint competències i realitzant actuacions pròpies dels professionals veterinaris.

ampliar (+)

COVB

El COVB aconsegueix que un segon centre no veterinari cessi en l’oferiment de pràctiques pròpies de la professió

Un centre dedicat a la perruqueria canina anunciava també serveis com ara extraccions, analítiques, vacunacions i desparasitacions.

ampliar (+)

ANIMALS DE COMPANYIA

Nova eina de consulta a disposició dels col·legiats: Protocol d’Actuació Veterinària en l’Adquisició d’Animals de Companyia

Un recurs visualment atractiu i de fàcil navegació que facilita als professionals la resolució de dubtes i l’obtenció dels documents necessaris en aquesta matèria.

ampliar (+)

INCORPORACIONS

El COVB incorpora dues noves professionals com a Assessores de Clíniques

Es tracta de dues veterinàries amb àmplia experiència en clíniques de petits animals.

ampliar (+)

MANIFESTACIÓ

Més de 3.000 veterinaris es van manifestar en defensa de la professió, el passat 17 de novembre a Madrid

Convocats per la Federación Estatal de Sindicatos Veterinarios i un ampli col·lectiu de veterinaris clínics, van adoptar el lema “Som veterinaris, som professionals, vetllem per la teva salut”.

ampliar (+)

GALATEA

El COVB i la Fundació Galatea proposen el curs ‘Promoció de la salut a la feina: la cura de la salut del professional’

L’objectiu principal és ajudar el professional a identificar els principals factors relacionats amb la salut mental laboral.

ampliar (+)

FORMACIÓ

El COVB programa un seminari web, el 12 de desembre, sobre casos clínics en cardiorespiratori

L’impartirà Marta Planellas, Llicenciada i Doctora Veterinària amb una àmplia experiència com professional.

ampliar (+)

FORMACIÓ

El 17 de desembre, seminari web sobre ‘Control veterinari i comercialització de carns d’origen silvestre’

Tindrà una hora i mitja de durada i l’impartirà Carlos Díez Valle, especialista en la matèria amb una llarga experiència.

ampliar (+)

CCVC

Recordatori sobre la necessitat de comprovar l'edat d'una persona que vol ser titular d'un animal

Des del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya es recomana a tots els veterinaris col·laboradors de l’AIAC que, en cas de dubte, sol·licitin el DNI.

ampliar (+)

CONCURS

Lliurament de premis a les millors imatges presentades al concurs de fotografies ‘La meva mascota’

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha convocat enguany la sisena edició d’aquest concurs i s’hi ha rebut imatges de gran qualitat.

ampliar (+)

MEDICAMENTS

Sanitat ordena la retirada de diferents lots del medicament veterinari Ivertin 10 mg/ml Solució Injectable per Boví, Oví i Porcí

Amb data 8 de novembre i a causa d’un defecte de qualitat, la Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios (AEMPS) ha adoptat aquesta mesura cautelar.

ampliar (+)

AUS DE CORRAL

L’EFSA proposa mesures preventives i correctores davant els riscos més comuns durant la matança d’aus de corral

L’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha publicat, amb data 13 de novembre, dues opinions científiques relacionades amb aquesta qüestió.

ampliar (+)

FORMACIÓ NO ORGANITZADA PEL COVB

Recull de formació i activitats no programades pel COVB

Aquest apartat recull l'agenda d'activitats i cursos, inclòs premis, organitzats a Espanya i a l'estranger durant l'any. La informació s'actualitza cada setmana amb noves entrades de cursos, jornades, conferències o màsters.

ampliar (+)

 

Agenda de formació

Anuncis dels col·legiats

Els col·legiats podeu publicar el vostre anunci mitjançant el formulari del web del covb (www.covb.cat) i accedir a les diferents ofertes, per exemple, de materials o de centres en procés de venda o traspàs. La informació publicada en aquesta secció respecta les dades enviades pels col·legiats i es manté durant un període mínim de tres mesos, tot i que es pot renovar la publicació de l'anunci enviant un correu electrònic a covb@covb.cat

veure anuncis (+)

 

 

 
Per a més informació contactar amb COVB:
Av. República Argentina, 21-25 08023 Barcelona.
Tel: 93 211 24 66 - Fax: 93 212 12 08 · E-mail: covb@covb.cat · www.covb.cat

La informació continguda en aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida només per la/les persona/es a les que va dirigida/des. Li recordem que les seves dades han estat incorporats en el sistema de tractament de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA i que sempre que es compleixin els requisits exigits per la normativa, vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició/revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, dirigint la seva petició a l'adreça postal REPUBLICA ARGENTINA, 25 08023, BARCELONA o bé a través del correu electrònic covb@covb.cat. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari assenyalat, l'empleat o l'agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l'informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l'adreça a dalt esmentada. Gràcies”.

La información contenida en este mensaje y/o archivo(s) adjunto(s), enviada desde COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, es confidencial/privilegiada y está destinada a ser leída sólo por la(s) persona(s) a la(s) que va dirigida. Le recordamos que sus datos han sido incorporados en el sistema de tratamiento de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA y que siempre y cuando se cumplan los requisitos exigidos por la normativa, usted podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición/revocación, en los términos que establece la normativa vigente en materia de protección de datos, dirigiendo su petición a la dirección postal REPUBLICA ARGENTINA 25 08023, BARCELONA o bien a través de correo electrónico covb@covb.cat. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario señalado, el empleado o el agente responsable de entregar el mensaje al destinatario, o ha recibido esta comunicación por error, le informamos que está totalmente prohibida, y puede ser ilegal, cualquier divulgación, distribución o reproducción de esta comunicación, y le rogamos que nos lo notifique inmediatamente y nos devuelva el mensaje original a la dirección arriba mencionada. Gracias”.