El 17 de desembre, seminari web sobre ‘Control veterinari i comercialització de carns d’origen silvestre’


12 de Novembre de 2019

Tindrà una hora i mitja de durada i l’impartirà Carlos Díez Valle, especialista en la matèria amb una llarga experiència

El dimarts, 17 de desembre, a les 14:30h i amb una durada aproximada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i el Grupo Asís duran a terme el seminari web Control veterinari i comercialització de carns d’origen silvestre.

La formació té com a objectius conèixer la importància del sector de la carn d’origen silvestre, descriure les particularitats del producte i els punts crítics per al seu control sanitari, destacar les funcions del veterinari com a figura imprescindible per a la seva inspecció sanitària i comercialització, analitzar la normativa vigent en l’àmbit de la seguretat alimentària, identificar algunes de les principals lesions i malalties que poden provocar decomisos i discutir amb el ponent i altres professionals els punts més rellevants d’aquestes inspeccions.

L’impartirà Carlos Díez Valle, llicenciat en Veterinària per la Universitat de León, Doctor Europeu en Veterinària, Màster en Gestió i Conservació de Fauna Salvatge i Diplomat Nacional en Salut Pública. Ha fet estades en centres d’investigació i universitats espanyoles i europees, participant en nombrosos projectes d’investigació relacionats amb la fauna silvestre, i ha pres part en més d’una desena de congressos i simposis internacionals i en més d’una trentena de publicacions científiques i divulgatives. Actualment és cap de servei de l’Àrea d’Agricultura i Ramaderia de la Diputació de Zamora.

 

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d'assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d'un enllaç on posteriorment podran veure l'enregistrament en diferit.

El cost d'inscripció és de 25 euros, però el Consejo de Colegios Veterinarios de España subvenciona íntegrament la formació als col·legiats. Aquells que vulguin apuntar-s’hi, hauran de fer-ho a través del web del Grupo Asís fins a completar l'aforament disponible:

 

Inscripció al seminari web sobre carns d’origen silvestre