Titular pàgina
Publicació on-line del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona
Edició 166 - 28-10-2019
Segueix-nos afacebookTwitter
 
 

 

El COVB va celebrar, el passat 20 d’octubre, la festivitat de Sant Francesc d’Assís, patró de la professió veterinària

Es va celebrar el tradicional ofici en honor al patró i, posteriorment, un dinar de germanor i un acte de reconeixement als col·legiats més veterans.

més informació (+)

 

COVB

El Col·legi envia requeriments de cessació d’activitat a persones i centres no veterinaris que ofereixen teràpies alternatives o naturals per animals

El Col·legi vol vetllar perquè persones sense la corresponent titulació no puguin realitzar actuacions pròpies dels professionals veterinaris.

 

ANIMALS DE COMPANYIA

Nova eina de consulta: Protocol d’Actuació Veterinària en l’Adquisició d’Animals de Companyia

Un recurs visualment atractiu i de fàcil navegació que facilita als professionals la resolució de dubtes i l’obtenció dels documents necessaris en aquesta matèria.

ampliar (+)

 

ampliar (+)
ELECCIONS

Anunci de proclamació de les candidatures presentades a les eleccions a la Junta de Govern del COVB del dia 23 de novembre

Les dues candidatures proclamades són les encapçalades pels senyors Joan Mesià Garcia i Ricard Parés Casanova.

ampliar (+)

MANIFESTACIÓ

El COVB ofereix als col·legiats la possibilitat de desplaçar-se amb autocar per assistir a la manifestació del 17 de novembre a Madrid

La convocatòria, en defensa de la professió veterinària, arrencarà a les 12h des de la Puerta del Sol i arribarà al Ministerio de Sanidad.

ampliar (+)

JUNTA DE GOVERN

Comunicat Oficial de la Junta de Govern del COVB en relació a la recent sentència del Tribunal Suprem referent al Procés

Els membres de la Junta de Govern apel·len al diàleg i l’entesa com a única via de solució per la situació política i social que viu avui Catalunya.

ampliar (+)

BORSA DE TREBALL

Totes les ofertes publicades a la Borsa de Treball del COVB han d’especificar el salari brut anual proposat

Aquest requisit és de caràcter obligatori i, en cas de no comunicar-lo, l’oferta no es publicarà.

ampliar (+)

NOU CARNET

Els col·legiats han començat a rebre, durant el present mes d’octubre, els seus nous carnets col·legials

La passada primavera, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona va dur a terme un procés d’actualització de la base de dades i de renovació dels carnets dels seus membres.

ampliar (+)

LOTERIA

El COVB posa a la venda dècims per al sorteig de la Loteria de Nadal i participacions per a La Grossa de Cap d’Any

Es poden adquirir directament a la seu del Col·legi i també es poden reservar i comprar contactant per telèfon o correu electrònic.

ampliar (+)

AJUTS I BEQUES

Fins el 31 d’octubre es poden sol·licitar les beques i ajuts del COVB als col·legiats, dotades amb un import global de 18.000 euros

Es pot optar a obtenir els ajuts per assistència a cursos i congressos i també les Beques Ramon Turró.

ampliar (+)

MEDICAMENTS

130 professionals van assistir a la sessió del COVB sobre tinença, ús, cessió i prescripció de medicaments als centres veterinaris per animals de companyia

La sessió, celebrada a la seu del Col·legi, va incloure la presentació de la nova guia i un temps posterior destinat a intervencions dels assistents i resolució de dubtes.

ampliar (+)

CORREBOUS

Comunicat del Consell i dels Col·legis Oficials de Veterinaris de Catalunya relatiu als correbous

Els principals organismes de la professió veterinària a Catalunya han emès aquest mes d’octubre un posicionament en referència al creixent debat d’aquesta qüestió.

ampliar (+)

RÀBIA

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya demana novament a la Generalitat l’aprovació de l’obligatorietat de vacunar contra la ràbia

Recentment hi ha hagut un nou cas de ràbia a Ceuta a causa del contagi amb animals provinents de zones on la ràbia és present.

ampliar (+)

CONCURS FOTOGRAFIA

El 14 de novembre tindrà lloc, a Barcelona, el lliurament de premis del 6è concurs de fotografia “La meva mascota”

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya lliurarà els guardons, en aquesta ocasió, a la Biblioteca de Vallcarca-Penitents M. Antonieta Cot.

ampliar (+)

ÈQUIDS

Modificacions en el ‘Model de comunicació de tractaments veterinaris que exclouen els èquids de la cadena alimentària’

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya informa que recentment s’ha modificat el formulari, incloent camps rellevants que fins ara no hi figuraven.

ampliar (+)

FORMACIÓ NO ORGANITZADA PEL COVB

Recull de formació i activitats no programades pel COVB

Aquest apartat recull l'agenda d'activitats i cursos, inclòs premis, organitzats a Espanya i a l'estranger durant l'any. La informació s'actualitza cada setmana amb noves entrades de cursos, jornades, conferències o màsters.

ampliar (+)

 

Agenda de formació

Anuncis dels col·legiats

Els col·legiats podeu publicar el vostre anunci mitjançant el formulari del web del covb (www.covb.cat) i accedir a les diferents ofertes, per exemple, de materials o de centres en procés de venda o traspàs. La informació publicada en aquesta secció respecta les dades enviades pels col·legiats i es manté durant un període mínim de tres mesos, tot i que es pot renovar la publicació de l'anunci enviant un correu electrònic a covb@covb.cat

veure anuncis (+)

 

 

 
Per a més informació contactar amb COVB:
Av. República Argentina, 21-25 08023 Barcelona.
Tel: 93 211 24 66 - Fax: 93 212 12 08 · E-mail: covb@covb.cat · www.covb.cat

La informació continguda en aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida només per la/les persona/es a les que va dirigida/des. Li recordem que les seves dades han estat incorporats en el sistema de tractament de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA i que sempre que es compleixin els requisits exigits per la normativa, vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició/revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, dirigint la seva petició a l'adreça postal REPUBLICA ARGENTINA, 25 08023, BARCELONA o bé a través del correu electrònic covb@covb.cat. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari assenyalat, l'empleat o l'agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l'informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l'adreça a dalt esmentada. Gràcies”.

La información contenida en este mensaje y/o archivo(s) adjunto(s), enviada desde COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, es confidencial/privilegiada y está destinada a ser leída sólo por la(s) persona(s) a la(s) que va dirigida. Le recordamos que sus datos han sido incorporados en el sistema de tratamiento de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA y que siempre y cuando se cumplan los requisitos exigidos por la normativa, usted podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición/revocación, en los términos que establece la normativa vigente en materia de protección de datos, dirigiendo su petición a la dirección postal REPUBLICA ARGENTINA 25 08023, BARCELONA o bien a través de correo electrónico covb@covb.cat. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario señalado, el empleado o el agente responsable de entregar el mensaje al destinatario, o ha recibido esta comunicación por error, le informamos que está totalmente prohibida, y puede ser ilegal, cualquier divulgación, distribución o reproducción de esta comunicación, y le rogamos que nos lo notifique inmediatamente y nos devuelva el mensaje original a la dirección arriba mencionada. Gracias”.