Titular pàgina
Publicació on-line del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona
Edició 165 - 20-09-2019
Segueix-nos afacebookTwitter
 
 

 

El COVB alerta de les greus conseqüències que provoquen en els animals els assalts dels activistes a les granges

Es recorda que només els professionals de la veterinària coneixen el seu comportament i estan capacitats per a tenir-ne la cura convenient. Les accions que s’han produït recentment a Catalunya tenen conseqüències irreparables en la seva salut i benestar.

més informació (+)

 

ELECCIONS AL COVB

23 de novembre de 2019: eleccions al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona

Anunci de la convocatòria de les eleccions a la Junta de Govern del COVB, acordada per la Junta de Govern en la sessió celebrada el 17 de setembre de 2019.

 

SANT FRANCESC D'ASSÍS

Diumenge, 20 d’octubre, el COVB commemorarà la festivitat de Sant Francesc d’Assís, patró dels veterinaris

Se celebrarà una eucaristia i un dinar posterior, amb el tradicional reconeixement als col·legiats veterans. El proper diumenge, 20 d’octubre, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) celebrarà els actes dedicats al patró de la veterinària, Sant Francesc d’Assís, una festivitat que es commemora el 4 d’octubre.

ampliar (+)

 

ampliar (+)
COVB-UAB

Representants del COVB protagonitzen xerrades amb l’alumnat de Veterinària de la UAB

Han parlat de vocacions i els han acostat també altres sortides professionals més enllà de la feina en clíniques, com poden ser el sector de la producció, el de la seguretat alimentària, higiene i inspecció o el del benestar animal.

ampliar (+)

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

El Col·legi posa en valor el paper dels veterinaris en la vigilància de la seguretat alimentària i per prevenir possibles brots com el de listeriosi

Des del Col·legi es reafirma el compromís dels professionals de la veterinària per continuar treballant, de la mà dels altres agents implicats en la producció alimentària, en la vigilància estricta de tots els seus processos.

ampliar (+)

FORMACIÓ

El COVB proposa dos nous seminaris web al voltant del fons ocular i el benestar de les gossades

En el primer cas, el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats inscrits. Pel que fa al segon, el Consejo General de Colegios Veterinarios finança també el miler d’inscripcions disponibles.

 

AJUTS I BEQUES

Fins el 31 d’octubre es poden sol·licitar les beques i ajuts del COVB als col·legiats, dotades amb un import global de 18.000 euros

Ja es pot optar a obtenir els ajuts per assistència a cursos i congressos i també les Beques Ramon Turró.

ampliar (+)

MEDICAMENTS

El 26 de setembre, sessió sobre tinença, ús, cessió i prescripció de medicaments als centres veterinaris per a animals de companyia

La sessió de presentació de la nova guia, a la seu del COVB, tindrà una durada d’una hora, amb un temps posterior destinat a intervencions i resolució de dubtes.

ampliar (+)

MEDICAMENTS

Sanitat ordena la retirada del mercat de tots els medicaments veterinaris Promectine i Suictine corresponents al lot L-067

L’AEMPS decreta l’Alerta per Defecte de Qualitat de Medicaments Veterinaris VDQ 5/2019.

ampliar (+)

FARMACIOLA

La comunicació de tinença de farmaciola veterinària al DARPA es farà des d’ara només per via telemàtica

Coincidint amb aquest canvi en la tramitació, tant el departament com el COVB recorden als professionals els principals aspectes a tenir en compte en relació a la farmaciola veterinària.

ampliar (+)

MEDICAMENTS

L’1 d'octubre, Jornada sobre Medicaments Veterinaris en Èquids d’Esport, Oci i Companyia

L’organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació amb el suport de de l’Associació de Veterinaris Especialistes en Èquids de Catalunya.

ampliar (+)

FORMACIÓ

Inscripcions obertes per a l’onzena edició del Congrés AVEEC, que tindrà lloc els dies 10 i 11 d’octubre

El Congrés de l’Associació de Veterinaris Especialistes en Èquids de Catalunya compta amb el suport i la col·laboració, entre altres empreses i associacions, del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

ampliar (+)

EQUIDS

Fins el 20 d'octubre, preinscripcions per obtenir el Certificat Espanyol en Clínica Equina

El CertEspEq acredita el coneixement i l'experiència professional en l'àrea dels èquids.

ampliar (+)

EQUIDS

Una guia d’abast europeu recull diferents recomanacions per al transport segur dels èquids

Inclou recomanacions d’experts de les àrees del transport animal, el benestar animal, la medicina veterinària, la indústria, la investigació i l'aplicació de la legislació.

ampliar (+)

MEDICAMENTS

Nota informativa del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya sobre l’ús de medicaments en animals de producció

En data 7 de gener es va publicar el nou reglament de medicament veterinari que entrarà en vigor a l’inici del 2022 i, a més, actualment s’estan revisant i debatent les modificacions del Real Decreto 109/1995 sobre Medicamentos de Uso Veterinario.

ampliar (+)

FORMACIÓ NO ORGANITZADA PEL COVB

Recull de formació i activitats no programades pel COVB

Aquest apartat recull l'agenda d'activitats i cursos, inclòs premis, organitzats a Espanya i a l'estranger durant l'any. La informació s'actualitza cada setmana amb noves entrades de cursos, jornades, conferències o màsters.

ampliar (+)

 

Agenda de formació

Anuncis dels col·legiats

Els col·legiats podeu publicar el vostre anunci mitjançant el formulari del web del covb (www.covb.cat) i accedir a les diferents ofertes, per exemple, de materials o de centres en procés de venda o traspàs. La informació publicada en aquesta secció respecta les dades enviades pels col·legiats i es manté durant un període mínim de tres mesos, tot i que es pot renovar la publicació de l'anunci enviant un correu electrònic a covb@covb.cat

veure anuncis (+)

 

 

 
Per a més informació contactar amb COVB:
Av. República Argentina, 21-25 08023 Barcelona.
Tel: 93 211 24 66 - Fax: 93 212 12 08 · E-mail: covb@covb.cat · www.covb.cat

La informació continguda en aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida només per la/les persona/es a les que va dirigida/des. Li recordem que les seves dades han estat incorporats en el sistema de tractament de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA i que sempre que es compleixin els requisits exigits per la normativa, vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició/revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, dirigint la seva petició a l'adreça postal REPUBLICA ARGENTINA, 25 08023, BARCELONA o bé a través del correu electrònic covb@covb.cat. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari assenyalat, l'empleat o l'agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l'informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l'adreça a dalt esmentada. Gràcies”.

La información contenida en este mensaje y/o archivo(s) adjunto(s), enviada desde COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, es confidencial/privilegiada y está destinada a ser leída sólo por la(s) persona(s) a la(s) que va dirigida. Le recordamos que sus datos han sido incorporados en el sistema de tratamiento de COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA y que siempre y cuando se cumplan los requisitos exigidos por la normativa, usted podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición/revocación, en los términos que establece la normativa vigente en materia de protección de datos, dirigiendo su petición a la dirección postal REPUBLICA ARGENTINA 25 08023, BARCELONA o bien a través de correo electrónico covb@covb.cat. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario señalado, el empleado o el agente responsable de entregar el mensaje al destinatario, o ha recibido esta comunicación por error, le informamos que está totalmente prohibida, y puede ser ilegal, cualquier divulgación, distribución o reproducción de esta comunicación, y le rogamos que nos lo notifique inmediatamente y nos devuelva el mensaje original a la dirección arriba mencionada. Gracias”.