Inscripcions obertes per a l’onzena edició del Congrès AVEEC, que tindrà lloc els dies 10 i 11 d’octubre


27 de Agost de 2019

L’Associació de Veterinaris Especialistes en Èquids de Catalunya (AVEEC) celebrarà el seu onzè congrés els propers dies 10 i 11 d’octubre, al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. Per assistir a aquestes jornades cal formalitzar prèviament la inscripció; tota la informació per a fer-la efectiva es pot consultar en aquest TRÍPTIC.

Dijous, 10 d’octubre, la jornada arrencarà a les 9h, se centrarà en la cardiologia equina i s’abordaran temes com ara Bufs cardíacs equins: molt més que un soroll, Arrítmies en cavalls: ensurt o mort?, El cor en els còlics, poltres i anestèsia: què haig de saber? i Auscultació i casos clínics: posa’t a prova!.

L’endemà, dia 11, l’activitat començarà també a les 9h i girarà al voltant de la neurologia dels èquids. Les temàtiques, en aquest cas, seran Alteracions de la consciència i Alteracions del patró locomotor: atàxia. Proves neurològiques bàsiques en l’examen precompra. A aquestes conferències i taules rodones se sumaran tres xerrades més, patrocinades per diferents espònsors del congrés.

Destaca la participació de dues ponents de destacat prestigi dins la professió veterinària. D’una banda, María Villalba Otero, doctora Cum Laude per la Universidad Complutense de Madrid (UCM), professora associada en aquest mateix centre i investigadora del Centro Nacional de Investigaciones Cardiovasculares. I, de l’altra, Paloma Forés Jackson, cap del servei de Medicina Equina de la UCM i igualment doctora i professora per aquesta universitat.

El novè Congrés AVEEC compta amb el suport i la col·laboració, entre altres empreses i associacions, del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.