COVB

Serveis a veterinaris

Medicorasse: Professionals al servei de professionals

El COVB dona accés als col·legiats a una àmplia oferta asseguradora a través de Medicorasse, corredoria d’assegurances especialitzada en el sector sanitari de la qual el Col·legi és col·laborador extern.

Medicorasse té com a compromís proporcionar als col·legiats cobertura asseguradora integral adaptada als riscos i necessitats del moment, en l’àmbit professional, personal i familiar.

 

Avantatges de Medicorasse per als col·legiats del COVB:

 

  • Revisió gratuïta d’assegurances:

Analitzem el teu grau de protecció actual. Avaluem els teus riscos i les cobertures que tens contractades, i les optimitzem perquè tinguis unes pòlisses actualitzades, sense duplicitats ni sobrecostos. Sol·licita una revisió gratuïta d’assegurances.

 

  • Assessorament personalitzat:

Cada col·legiat disposa d’un assessor personal que l’orienta, analitza els seus riscos i li ofereix les solucions que millor s’adaptin a les seves necessitats.

 

  • Àmplia oferta de productes asseguradors:

Treballem amb les companyies líders de mercat per oferir la millor protecció als col·legiats del COVB en els àmbits personal, familiar, professional i empresarial.

  • Assegurances Personals: Vida, Salut, Accidents, Llar, Baixa Laboral, Automòbils, Decessos, Estalvi, Dependència.
  • Assegurances professionals: Responsabilitat Civil, danys materials, Responsabilitat Civil de directius, MEL, Ciberriscos.

 

  • Solucions a mida:

Perquè cada col·legiat té els seus propis riscos, oferim productes asseguradors i busquem solucions a mida adaptades a les necessitats de cada professional.

 

  • Atenció Multicanal:

T’atenem presencialment allà on et vagi millor, a la teva consulta o al teu centre de treball. També t’atendrem per videoconferència, telèfon o e-mail.

 

  • Gestió integral de sinistres:

En cas de sinistre, gestionem els tràmits de forma integral, reduïm el temps de resolució dels atestats i et representem davant de les companyies.

 

Per què és important revisar les assegurances?

Revisar les assegurances és important, ja que amb el pas del temps les circumstàncies canvien i et poden afectar en l’àmbit econòmic, amb sobrecostos derivats d’una duplicitat de cobertures, i reduir el teu grau de protecció, per exposició a nous riscos o perquè les cobertures que tens contractades estan obsoletes o són insuficients.

Per tal d’evitar aquestes situacions, a Medicorasse t’oferim una revisió gratuïta d’assegurances juntament amb un informe detallat sobre el teu grau de protecció actual i les solucions asseguradores adaptades a les teves necessitats.

 

Sol·licita una revisió gratuïta d’assegurances

ACCEDEIX AL FORMULARI

El COVB actua com a col·laborador extern de Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB S.A.U. NIF A-59498220. Domicili social: Pg Bonanova 47, 08017 Barcelona. Clau de la DGSFP J0928. Pòlissa de Responsabilitat Civil i capacitat financera d’acord amb l’art. 157 del RDL 3/2020, de 4 de febrer, de transposició de la Directiva (UE) 2016/97, sobre la distribució d’assegurances

 

 

Medicorasse:
Tlf.: 900 10 49 69
Tlf. COVB: 93.211.24.66
Visites al domicili o consultori amb concertació prèvia.