COVB

COVB

Inscriu-te a la Borsa de Treball

SERVEI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I

BORSA DE TREBALL (SOPB-APROPEM)

Entre els serveis que ofereix el COVB s’inclou el Servei d’Orientació Professional i Borsa de Treball on els i les persones titulades en Veterinària (col·legiades al COVB o en un altre Col·legi i les persones en situació d’atur ) es poden inscriure i accedir a les ofertes del sector professional veterinari.

Així mateix,  els centres Veterinaris, els professionals i les empreses d’aquest sector poden donar a conèixer els llocs de treball que necessitin cobrir.

Per inscriure’t com a demandant d’un lloc de treball només has d’omplir i enviar el formulari (fitxa de demanda) que apareix a continuació adjuntant el Currículum Vitae, preferiblement redactat en castellà .

Un cop enviat el formulari, es procedirà a registrar-te com a demandant amb un número de registre específic que s’enviarà  al teu correu electrònic. Aquest número de demandant et permetrà accedir a totes les ofertes publicades a la web.

Per a un correcte ús d’aquest servei i abans d’accedir a aquest espai, hauràs de conèixer el nostre Reglament intern de l’ús correcte de la Borsa de Treball i t’informarem de les condicions d’ús i dels termes legals:

Reglament d’ús

Termes legals de la Borsa de Treball

Fitxa de demandant

Dades personals

Especialitat

Informàtica

Idiomes

Nivell català

Anglès

Francès

Alemany

Altres idiomes

Altres

Laboral

Disponibilitat horària

Àmbit de treball

Adjunta el teu currículum vitae
Selecciona la teva situació actual
Adjunta fotocòpia del DNI
Adjunta el certificat del Col·legi de procedència
Títol de veterinària
DARDO (Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació)
El formulari no s'ha pogut enviar
perqué te errors en alguns camps, revisa-ho siusplau.

Formulari completat correctament. T'hem enviat una confirmació de tramitació al teu correu electrònic. Si no la reps, posa't en contacte amb nosaltres a apropem@covb.cat