COVB

Actualitat / Notícies

A partir d’avui comença la campanya de vacunació també per als veterinaris

10/02/2021

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, en representació dels quatre Col·legis catalans, han treballat per considerar als veterinaris personal sanitari prioritzat i a partir d’avui podreu començar a vacunar-vos, en aquest cas amb la vacuna d’Oxford/AstraZeneca. Aquesta és la tercera vacuna que entra en funcionament i forma part de la campanya de vacunació. De moment, està destinada als professionals sanitaris de segona línia i personal essencial.

Podeu consultar els 11 punts de vacunació desplegats per tot el territori i els 37 habilitats a partir de demà a tot Catalunya aquí (Convocatòria de vacunació per a professionals prioritzats. Canal Salut (gencat.cat). Per vacunar-vos heu de ser més grans de 18 anys i més joves de 55, no ser positius de COVID-19 ni patir alguna malaltia greu (immunodepressió, cardiovascular no controlada o hepàtica, renal metabòlica/endocrina o neurològica), i heu de portar CIP (la targeta sanitària) o el DNI, la declaració responsable (versió ordinador – versió mòbil)  i un document que acrediti que formeu part d’un dels col·lectius prioritzats per la vacunació; carnet de col·legiat o certificat del col·legi professional, contracte de treball o darrera nòmina. En cas dels autònoms, alta d’autònom o darrer rebut de cotitzacions.

Informeu-vos més detalladament aquí: Convocatòria de vacunació per a professionals prioritzats. Canal Salut (gencat.cat)