Notícies

El CCVC posa a la teva disposició la nova Documentavet, ara amb més prestacions

23 de Setembre de 2020

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) vol presentar-te la nova Documentavet, un servei per al col·lectiu de veterinaris que ara arriba renovat amb molts més avantatges:

Llegir més >

Nova convocatòria del webinar: "Heridas y urgencias traumatológicas en caballos"

23 de Setembre de 2020

Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, en col·laboració amb Grupo Asís, s'obre una nova convocatòria del seminari online "Heridas y urgencias traumatológicas en caballos". El webinar es realitzarà el 6 d'octubre a les 14.30 hores i tindrà una durada de 90 minuts, essent impartit per Paco Vázquez.

Llegir més >

Alerta per Defecte de Qualitat VDC 4/2020 NOROCARP 50 mg/ml Solució Injectable per a Boví (2053 ESP)

22 de Setembre de 2020

L'Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios publica l'Alerta per Defecte de Qualitat VDC 4/2020 NOROCARP 50 mg/ml Solució Injectable per a Boví (2053 ESP), llançada amb data 18 de setembre de 2020.

Llegir més >

L'AVHIC ofereix la píndola formativa "Eines per a la recerca de legislació alimentària"

22 de Setembre de 2020

Des de l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) s'ha organitzat la píndola formativa online "Eines per a la recerca de legislació alimentària", un curs que es realitzarà el dimarts 27 d'octubre de 17h a 19h via sreaming, donada la situació actual de pandèmia.

Llegir més >

Nota de Premsa: "Es revelen més detalls del cas Negrito"

22 de Setembre de 2020

Us remetem a continuació la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació per part del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya amb la col·laboració d’IRTA-CReSA, IRSICaixa i la UAB en relació als nous detalls del cas Negrito: el primer gat infectat amb SARS-CoV-2 de l’Estat espanyol.

Llegir més >