Notícies

Curs de Director d'Instal·lacions de raigs X durant el proper mes de gener al COVB

10 de Desembre de 2019

Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i l'entitat homologada pel Consell de Seguretat Nuclear, SC2, organitzen un curs per a l'obtenció de l'acreditació per dirigir instal·lacions de radiodiagnòstic. El curs es realitzarà a les instal·lacions del COVB durant quatre sessions en el pròxim mes de gener.

Llegir més >

El COVB convoca l’edició 2019 del concurs de dibuix i fotografia Animalart

06 de Desembre de 2019

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) convoca una nova edició del concurs de dibuix i fotografia Animalart, per creacions relacionats amb els animals i la professió veterinària. Hi poden participar col·legiats, familiars i clients dels serveis professionals veterinaris de la demarcació de Barcelona.

Llegir més >

Convocatòria assemblea extraordinària i ordinària de col.legiats

29 de Novembre de 2019

En data 29 de novembre, la Junta de Govern del COVB ha convocat la celebració de l’Assemblea General Extraordinària i Ordinària de Col·legiats per al dia 23 de desembre de 2019 a la sala d’actes del COVB.

Llegir més >

Esmena errata convocatòria Assemblea Extraordinària i Ordinària de Col·legiats

02 de Desembre de 2019

Es fa constar un error de data de les convocatòries de l’Assemblea extraordinària i ordinària de col·legiats enviada per correu electrònic el dia 29 de novembre de 2019, atès que la data correcta és el dia 30 de desembre de 2019. 

Llegir més >

El COVB i la Fundació Galatea proposen el curs Promoció de la salut a la feina: la cura de la salut del professional

28 de Novembre de 2019

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i la Fundació Galatea proposen als col·legiats el curs on-line Promoció de la salut a la feina: la cura de la salut del professional. La participació és totalment gratuïta i no hi ha límit d’inscripcions.

Llegir més >