Notícies

Ja pots sol·licitar els Ajuts de Formació i Innovació i les Beques Ramon Turró del COVB, que aquest any pugen al global de 20.000 euros

31 de Juliol de 2020

Amb la ferma voluntat de millorar els serveis a tots els col·legiats i col·legiades, enguany el COVB amplia els Ajuts i Beques Ramon Turró: aquesta nova edició posa a disposició dels seus col·legiats fins a la quantitat global de 20.000 euros. Diners destinats als col·legiats per a què, entre altres, puguin finançar estades a l’estranger, assistència a congressos, adquisició de material... 

Llegir més >

Alerta de Qualitat del Medicament Veterinari FLOXABACTIN 15 mg comprimits per a gats i gossos

31 de Juliol de 2020

Us transmetem l'alerta llançada per l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) amb el document relatiu a l'Alerta per Defecte de Qualitat núm. VDQ 3/2020 de medicaments veterinaris, a través del qual s'ordena la retirada de totes les unitats i tots els codis nacionals dels lots 19L26, 19D98 and 18K39 del medicament veterinari FLOXABACTIN 15 mg comprimits per a gats i gossos (núm. reg. 2211 ESP).

Llegir més >

Obert el període d’al·legacions al projecte de Reial Decret d'ordenació de nuclis zoològics fins al 4 de setembre

31 de Juliol de 2020

Del dia 27 de juliol fins al 4 de setembre és el període obert pel l'Administració Central per poder remetre observacions, suggeriments o comentaris al projecte de Reial Decret pel qual s'estableixen les normes bàsiques d'ordenació dels nuclis zoològics.

Llegir més >

Cartell de mesures de prevenció de la COVID-19 en les visites al veterinari

31 de Juliol de 2020

Des del COVB us facilitem el pòster "Precaucions en la visita al veterinari durant la COVID-19" del Consell de Col.legis Veterinaris de Catalunya perquè, un cop imprès, es pugui penjar en un lloc visible de la consulta com informació bàsica pels usuaris i que ajudi a mantenir la seguretat en el context actual de pandèmia.

Llegir més >

COLVET i Paradores de Turismo de España acorden condicions especials per al col·lectiu veterinari

30 de Juliol de 2020

El Consejo General Colegios Veterinarios de España (COLVET) ha arribat a un acord amb Paradores de Turismo de España a través del qual s'ofereixen condicions especials per a tots els col·legiats veterinaris i els treballadors dels col·legis, així com els seus familiars acompanyants. 

Llegir més >