Un centenar de veterinaris col·legiats participen al ‘webseminar’ dedicat al benestar animal organitzat per Colvet


03 de Octubre de 2017

Un total de 100 veterinaris del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) van participar en el seminari web dedicat al benestar animal el passat 19 de setembre. El seminari estava organitzat pel Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya (Colvet) amb la col·laboració amb el Grup Asís.

La preocupació pel benestar dels animals ha augmentat considerablement en els últims anys. A més, cada vegada es disposa de més evidències que demostren que garantir el benestar dels animals és important per assegurar la salut i el benestar de les persones.

El tema central del seminari va ser "La professió veterinària com a garant del benestar dels animals", ja que és la professió veterinària la qual està cridada a liderar les accions que tenen com a objectiu millorar el benestar dels animals i divulgar tant la seva importància com els seus fonaments científics.

Xavier Manteca, professor de Ciència Animal i dels Aliments a la UAB i responsable del Servei d'Etologia de l'Hospital Clínic Veterinari de la Universitat, serà el ponent d'un Seminari Web que es podrà seguir tant de manera presencial com en línia.

L'objectiu del seminari és transmetre certes directrius que puguin ajudar als assistents. A més, Xavier Manteca, gràcies a la seva experiència en la investigació de problemes de comportament dels animals de companyia, així com d'estrès en animals domèstics, serà l'encarregat de resoldre qualsevol dubte al respecte.