Últims dies per presentar candidatures als Premis Vets dedicats a la qualitat veterinària


27 de Abril de 2019

La Junta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona convoca els Premis Vets amb l'objectiu de guardonar persones, institucions i empreses que promouen la qualitat en el sector veterinari. Les candidatures es poden presentar abans del 10 de maig.

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona convoca, en la seva primera edició, els Premis Vets 2019 amb l'objectiu de guardonar persones, institucions i empreses que promouen la qualitat en el sector veterinari, en els àmbits de Producció ramadera, Clínica veterinària i Seguretat alimentària.

Els col·legiats i les col·legiades de Barcelona poden enviar propostes de candidatures segons les bases dels Premis Vets a l'adreça electrònica secretaria@suportserveis.com, abans del 10 de maig de 2019. L'elecció dels guardonats es realitzarà a través d'un Jurat integrat per un màxim de sis membres designats per la Junta del Col·legi.

El veredicte es realitzarà el 24 de maig i el lliurament dels Premis, consistents en el reconeixement públic i una escultura elaborada per a l'ocasió, es realitzarà el 14 de juny de 2019, a les 19 hores, en una festa que tindrà lloc a l’Auditori Axa de Barcelona.

Bases dels Premis Vets del COVB