Teniu les vambes a punt, i la cita anotada a l’agenda? Tots a córrer


07 de Abril de 2016

El dissabte 16 d’abril, a les 9h, teniu una cita ineludible a la Mar Bella de Barcelona: la setena edició de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, una 10k amb un circuit urbà i circular, plana, a tocar de la platja. També hi haurà modalitat infantil, de 5k.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica, el dorsal-xip de control de cronometratge i una bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 15 a les 13h. Per als adults, el preu de la inscripció és de 10 euros. Per als nens és gratuïta. També poden córrer familiars i amics.

Link inscripció adults:

http://www.gesport.cat/formularis/index.php/inscripcions/display/73

Link inscripció infantil:

http://www.gesport.cat/formularis/index.php/inscripcions/display/74

La recollida del dorsal serà el divendres 15 d'abril, de 10h a 20h, presentant el DNI, a la botiga Prorunners (carrer RamonTurró, 303, de Barcelona).

Link botiga: http://www.prorunners.es/contactar/

També es podrà recollir el mateix dia de la cursa, a partir de les 7:45h hores, a la carpa que estarà habilitada en el moll de Mestral.

Més informació de la VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional: www.cursaintercol.cat

L’organització estableix categories per sexe (masculí i femení) i edat (Infantil: 11-14 anys; Junior: 15-20 anys; Sènior: 21-49 anys i Veterà: + 50 anys).

Els guanyadors de cada categoria reben un trofeu cedit per l’Ajuntament de Barcelona. Tots els altres inscrits participen en un sorteig de diferents premis cedits per empreses col·laboradores.