Seminari web sobre la radiologia toràcica en gossos i gats, i les alteracions pulmonars


08 de Novembre de 2018

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona i Grup Asís, ofereix un nou seminari web dedicat a la radiologia toràcica en gossos i gats, i les alteracions pulmonars, el 14 de novembre, d'inscripció gratuïta per als primers 250 col·legiats.

Amb el títol "Radiologia toràcica en gossos i gats, i les alteracions pulmonars", el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) en col·laboració amb el Grup Asís ofereixen un nou seminari web el dimecres 14 de novembre, de 14.30 a 16 hores.

La radiologia toràcica segueix sent una de les principals proves diagnòstiques en malalties respiratòries i és, precisament, en lesions pulmonars, en els casos en què resulta imprescindible a la clínica. Analitzar una radiografia continua sent una eina simple, accessible i molt útil per enfocar una gran quantitat de casos clínics amb malalties respiratòries.

La sessió anirà a càrrec d'Enrique Ynaraja, doctor en Veterinària en 1994 per la UCM, especialista acreditat Avepa en cardiologia i medicina interna de petits animals, veterinari de CardioVet, Servei de Diagnòstic Electrocardiogràfic a Distància per Animals de Companyia. Actualment desenvolupa la seva tasca clínica en Serveis Veterinaris Albeytar a la Vall d'Uixó, Castelló.

Més informació i inscripcions

Els col·legiats del COVB que desitgin inscriure’s, ho han de fer a través de l'enllaç al seminari web del Gupo Asís fins que es completi l'aforament disponible.

La durada del seminari web és 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents). Els participants que assisteixin en directe al seminari web obtindran un diploma d'assistència. I tots els inscrits disposaran d'un enllaç posterior on veure l'enregistrament en diferit.

Dossier del seminari web

Inscripció al seminari web