Seminari web sobre l'hemograma com a element clau per al diagnòstic, l’11 d’octubre


02 de Octubre de 2018

Asís Formació i el COVB ofereixen un nou seminari web dedicat a l'hemograma i el diagnòstic a través de casos clínics el proper 11 d'octubre a les 14.30 hores amb inscripció gratuïta per als col·legiats i les col·legiades.

Amb el títol "Quan l'hemograma és clau en el diagnòstic: casos clínics", Assís Formació i el COVB ofereixen un seminari web amb els objectius d'aprendre punts clau per fer diagnòstics concrets en l'examen del frotis; identificar patògens freqüents (i no tan freqüents); i optimitzar el temps i els recursos dedicats a l'hematologia.

Aquest seminari web, d’inscripció gratuïta per als col·legiats el COVB, té una durada de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents). La sessió comptarà (a més de amb el ponent) amb un presentador i un moderador que donen suport tècnic.

El seminari web anirà a càrrec d'Antonio Meléndez, llicenciat en Veterinària per la Universitat Complutense de Madrid i la Universitat Autònoma de Barcelona (programa Seneca). Va realitzar un internat rotatori a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB. Actualment, treballa com a patòleg clínic en Laboklin, i és responsable del Servei de Patologia Clínica de l'Hospital Veterinari Puchol de Madrid.

Per a més informació i inscripcions cal consultar la pàgina del seminari web.