Seminari web dedicat al control d'al·lèrgens i substàncies que provoquin intoleràncies als aliments


10 de Octubre de 2018

El Consell General de l'Organització Col·legial Veterinària, en col·laboració amb Grupo Asís, ofereix un nou seminari web sobre salut pública el proper dimarts 16 d'octubre, de 14.30 a 16 hores, d'inscripció gratuïta per als col·legiats del COVB.

Amb el tema "Control d'al·lèrgens i substàncies que provoquin intoleràncies als aliments", el Consell General de l'Organització Col·legial Veterinària i Grup Asís presenten un nou seminari web amb l'objectiu d'abordar la problemàtica veterinària i de la salut pública, dimarts que 16 d'octubre, de 14.30 a 16 hores.

La sessió anirà a càrrec d'Álvaro Mateos Amann, llicenciat per la Facultat de Veterinària de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), fundador de la consultoria A. Mateos Amann & Asociados Consulting Veterinario, que ofereix serveis d'assessorament a la indústria alimentària.

Inscripció i més informació

Els col·legiats del COVB que desitgin inscriure, ho hauran de fer a través de l'enllaç al seminari web del Gupo Asís fins que es completi l'aforament disponible.

La durada del seminari web és 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents). Els participants que assisteixin en directe al seminari web obtindran un diploma d'assistència. I tots els inscrits disposaran d'un enllaç posterior on veure l'enregistrament en diferit.