Seminari tècnic sobre la reducció de l'ús d'antibiòtics en porcins, el 23 de maig a Tàrrega


13 de Maig de 2019

El DARP ha organitzat un seminari tècnic centrat en la reducció de l'ús d'antibiòtics en porcí el pròxim 23 de maig a Tàrrega. Hi participaran membres dels principals organismes del sector agroalimentari, entre els quals representants del COVB i del COVLL. L'activitat és gratuïta, però és necessari registrar-se.

En el marc del Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya, el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya (DARP) ha organitzat un seminari tècnic sobre la reducció de l'ús d'antibiòtics en porcins, a l'Escola Agrària de Tàrrega, el pròxim 23 de maig, de 9.30 a 14.15 hores.

En aquesta nova sessió dels Matins d'Innovació es presentaran les activitats d’experimentació i recerca que es porten a terme per reduir l'administració d’antibiòtics en porcí a Catalunya, que són el punt de partida de l’aplicació de nous coneixements, tècniques i pràctiques. També hi haurà temps per al debat i per a la recollida de propostes dels assistents.

Hi participaran els agents més destacats del sector agroalimentari a Catalunya (institucions, universitats, associacions professionals, etc.). Entre els ponents, hi haurà el vicepresident del COVB, Ricard Parés, que assistirà com a responsable de Porcat. També hi intervindrà Carme López, presidenta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida, en representació del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

La sessió és gratuïta, però cal inscriure's a través de la Bústia del PATT patt.daam@gencat.cat, indicant les vostres dades personals. També us podeu registrar a través del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Programa seminari tècnic sobre la reducció de l'ús d'antibiòtics en porcí