Seminari. Plans de salut i la veterinària en el segle XXI: La transició de curar a prevenir


17 de Maig de 2017

El COVB organitza el dissabte 10 de juny a les 16 hores en la sala d’actes un seminari per abordar la situació actual del sector i apuntar les opcions de futursota el títol de Plans de Salut i la veterinària en el segle XXI: La transició de curar a prevenir.

El model de negoci de la veterinària del segle XXI està canviant. Davant d’aquesta situació, amb els clients més informats i més disposats a procurar a llurs mascotes una medicina preventiva, amb uns veterinaris que surten amb unes altes expectatives de treball, però amb un mercat amb la ràtio de veterinaris més alta de professionals qualificats, què pot fer un centre veterinari per afrontar el futur?

Programa:

- Situació actual de la clínica veterinària en el Regne Unit i EE.UU i els seus models de negoci

- Els plans de salut: l’ABC de la clínica veterinària del segle XXI

- Plans 2.0: Si tothom té plans de salut. Quines diferències puc oferir?

- Els sous dignes s’obtenen d’uns serveis ben cobrats. Fem números?


Ignacio MéridaPonent:

Ignacio Mérida. Fundador i Director d’Assis VBA, empresa dedicada a l’assessorament en la gestió de centres veterinaris . És veterinari i compatibilitza la seva tasca de clínic al Regne Unit amb l’assessoria de clíniques veterinàries a Espanya.

El seminari és gratuït i exclusiu per a veterinaris col·legiats en el COVB.

Per inscriure’s només cal posar-se en contacte amb el departament de formació del COVB a depformacio@covb.cat o trucant al 932112466 (ext. 3).