Seminari en línia sobre les claus per abordar la uveïtis anterior en el gos i el gat


04 de Maig de 2018

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), en col·laboració amb Grup Asís, organitza un seminari en línia sobre les "claus per abordar la uveïtis anterior en el gos i el gat, el proper 15 de maig, a les 14.30 hores. El COVB subvenciona la inscripció gratuïta de 225 col·legiats, dins el programa de formació continuada.

El COVB i Grup Asís ofereixen, com a part del programa de formació continuada per al 2018, un seminari en línia sobre les "Claus per abordar la uveïtis anterior en el gos i el gat". Aquest seminari web que té una durada de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per respondre preguntes dels assistents), tindrà lloc el proper 15 de maig a les 14.30 hores.

Gràcies a l'acord de col·laboració entre el COVB i Grup Asís poden apuntar-se per rigorós ordre d'inscripció fins a 225 col·legiats per accedir de forma gratuïta a aquesta formació en línia. El COVB subvenciona la inscripció a aquest seminari web el preu de mercat és de 25 euros. Els participants que assisteixin en directe obtindran un diploma d'assistència. El material descarregable ofert per la ponent estarà disponible únicament i exclusivament per als assistents en directe.

La sessió anirà a càrrec de Marta Leiva, llicenciada en Veterinària per la UAB el 1998, des de 2002 forma part del Servei d'Oftalmologia de l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB i des de 2005 és professora associada del Departament de Medicina i Cirurgia Animal de la Facultat de veterinària.

La uveïtis canina és, al costat de les malalties de la superfície ocular, una de les malalties oculars més freqüents en petits animals. L'objectiu d'aquest curs, principalment, és proporcionar les eines necessàries perquè els assistents puguin diagnosticar, classificar i tractar les uveïtis canines i felines amb més seguretat i eficiència. Alhora, el curs permet iniciar el tractament en fases més inicials de la malaltia, reduint les possibles seqüeles d'aquesta malaltia.

Per a més informació i inscripcions:

http://formacion.grupoasis.com/curso/985-claves-para-abordar-la-uveitis-anterior-en-el-perro-y-el-gato/#!/inscripcion