Saragossa acull la II Conferència Veterinària i Benestar Animal els dies 16 i 17 de novembre


07 de Novembre de 2018

L'Organització Col·legial Veterinària Espanyola (OCVE) organitza la Conferència Veterinària i Benestar Animal a Saragossa els dies 16 i 17 de novembre. Aquest és un punt de trobada de la professió veterinària, per a la reflexió i el debat del paper central en la preocupació social per la protecció dels animals.

En aquesta segona edició s'abordarà el caràcter tècnic de l'avaluació del benestar animal i les eines existents a disposició dels veterinaris, bé sigui en l'àmbit ramader, bé en el dels animals de companyia i d'altres. També es tractaran aspectes com el maltractament animal i el paper dels veterinaris en la detecció i peritatge del mateix, col·laborant amb la justícia perquè aquesta pugui castigar les conductes sancionades penalment.

A més, durant la Conferència, es donarà a conèixer la Comissió Nacional de Benestar animal del Consell General del Col·legi de Veterinaris d'Espanya, constituïda per donar resposta a les Conclusions de la Conferència de 2017, amb l’objectiu de facilitar la seva interrelació amb els veterinaris.

En 2017 el Consell General de Col·legis de Veterinaris d'Espanya va organitzar la I Conferència sobre veterinària i benestar animal a Almagro (Ciudad Real), que va comptar amb una representació del COVB, i en la qual es va posar de manifest el paper de lideratge que la professió veterinària té en la defensa i promoció del benestar animal.

Inscripcions obertes fins l'11 de novembre

La inscripció, que finalitza el 11 de novembre, és gratis per als estudiants, per ordre d'inscripció fins a completar aforament. Els col·legiats veterinaris poden inscriure per 50 euros, un preu que inclou un llibre sobre benestar animal. L'entrada general és de 100 euros per a la resta de persones interessades.

Per a més informació i inscripcions: http://congreso.colvet.es