S’obre la convocatòria del Concurs de Fotografia ‘La meva mascota’


27 de Abril de 2019

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya convoca la sisena edició del Concurs de Fotografia "La meva mascota", obert a la participació del públic general i amb premis per a la foto “més original” i la “més bonica”.

La participació en el concurs “La meva mascota” està regulada per les bases que ha publicat el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, que trobareu al final d’aquesta informació i que també s’han distribuït pels centres veterinaris, per tal que en facin difusió. Per participar-hi només cal ser major de 16 anys i seguir les instruccions per enviar els originals. El termini de recepció d’obres acaba a les tres de la tarda del 15 de juny de 2019.

Els membres del jurat es reuniran durant la segona quinzena del mes de juny per deliberar i escollir les fotografies finalistes d’entre totes les participants. El concurs està dotat amb els següents premis: 600 euros, per a la fotografia “més original” i per a la fotografia “més bonica”, respectivament; i 300 euros, per a l’adjudicació d’accèssits, si n’hi hagués.

 

Exposició itinerant de les millors fotografies

Com en edicions anteriors, el Consell podrà realitzar una exposició oberta al públic amb una mostra de les millors fotografies presentades al concurs (seleccionades pel jurat) a les demarcacions veterinàries de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

 

Més informació, bases del concurs i formulari d’enviament