Resultat del sorteig d’inscripcions per al Congrés Mundial de la Veterinària WVAC2018


25 de Abril de 2018

El COVB ha realitzat el sorteig d’11 inscripcions gratuïtes per assistir al Congrés Mundial de la Veterinària - WVAC2018 que tindrà lloc a Barcelona del 5 al 8 de maig, organitzat per l’Associació Mundial Veterinària.

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ha realitzat el sorteig d’un total d’11 inscripcions per a assistir al Congrés Mundial de Veterinària (World Veterinary Association Congress - WVAC2018) que tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, del 5 al 8 de maig.

Aquestes són les persones col·legiades inscrites al sorteig del COVB que han aconseguit una inscripció gratuïta:

- Albert Anton i Fanlo

- Ana Maria Sevilla Garreta

- Marina Soriano Narvaez

- Nina Masot Oberhauser

- Natalia Felez Sanchez ocaña

- Eulàlia Roca Buron

- Mireia Badia Pinilla

- Sandra Burgos Sanchez

- Susana Fernández Vargas

- Anna Villena Aranda

- Marina Olmos Ferrandiz

Una oportunitat única i irrepetible

El Congrés de l'Associació Veterinària Mundial ofereix una oportunitat única i irrepetible als veterinaris del COVB de totes les branques de la professió a nivell mundial. Aquest congrés internacional a Barcelona permet explorar els desafiaments a què s'enfronta la salut i el benestar dels animals, tractar de trobar solucions als reptes que té plantejats la professió i demostrar el valor de la veterinària per al bé públic en un món canviant.

Per assistir-hi i participar-hi també pots realitzar la inscripció amb la tarifa especial per als col·legiats de 300 euros cal registrar-se a través de l’enllaç següent: 

https://icsevents.eventsair.com/wvac/discounted-reg