Programa preliminar i enviament de propostes per a l’Acofesal 2019


03 de Abril de 2019

Els estudiants i professionals que ho desitgen poden enviar els treballs al comitè científic del V Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària, fins al 8 d’abril. Professionals, empreses, universitats i institucions de primer ordre es donaran cita per exposar i conèixer les principals novetats del sector agroalimentari a Barcelona, del 19 al 21 de juny.

El Campus de Barcelona de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) acollirà una de les grans trobades internacionals de la indústria alimentària: el V Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària, Acofesal 2019. Del 19 al 21 de juny, grans empreses, universitats i institucions de primer ordre es trobaran per fer confluir el coneixement científic i el tecnològic, aprofitant la reunió dels principals actors del sector.

El programa preliminar d’Acofesal 2019 ja està disponible al web. Inclou una xerrada magistral d’inauguració, dues de plenàries, taules rodones i sessions paral·leles sobre laboratori, R+D+i, formació, certificació, higiene i consultoria-auditoria. També hi haurà una zona pública de pòsters, escollits pel comitè científic entre totes les propostes que arribin abans del 8 d’abril. Hi haurà un premi de 300 euros per al millor.