Programa Assís, per a l’atenció de la salut dels professionals veterinaris col·legiats


04 de Setembre de 2017

El COVB manté, amb la col·laboració de la Fundació Galatea, el programa Assís, un projecte assistencial dedicat a l'atenció de la salut dels professionals veterinaris. Aquest recurs s’ofereix als col·legiats que ho sol·licitin, de manera confidencial i gratuïta, a través del telèfon mòbil directe 660 509 582 o telefonant a la Fundació Galatea, al 935 678 856.

Els professionals veterinaris, per la naturalesa de l’activitat que realitzen, s'enfronten a factors específics de risc psicosocial, derivats per la pressió assistencial, la presa de decisions situades entre la vida i la mort, la necessitat d'actualització constant, el treball en organitzacions complexes o la coordinació en equips multidisciplinaris, entre d’altres. Aquests factors, si no es gestionen de manera adient, poden provocar síndromes d'esgotament físic i mental, estrès emocional, depressió i d'altres problemes psicològics.

Per atendre aquestes situacions, el COVB manté, des del 2011, un conveni amb la Fundació Galatea, organització amb un model únic i un projecte pioner a nivell internacional per a l’atenció i la promoció dels estils de vida saludables entre els professionals de la salut. A través del Programa Assís del COVB i amb la col·laboració de la Fundació Galatea, s’ofereix un projecte per a la rehabilitació i reinserció laboral dels professionals veterinaris, amb problemes de salut mental i addiccions.

Per a més informació i contacte:

·         Fundació Galatea [http://www.fgalatea.org/]

·         Telèfons: 660 509 582 - 935 678 856