Presentació del COVB als futurs graduats de la Facultat de Veterinària de la UAB


14 de Setembre de 2018

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ha realitzat una sessió informativa per als estudiants dels últims cursos de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) coincidint amb l'inici de curs 2018-2019.

Un centenar d’estudiants dels últims cursos de Veterinària han assistit a l’acte que ha tingut lloc a una de les aules de la Facultat, el dijous 13 de setembre. En la presentació, que s’ha realitzat per segon any consecutiu amb un alt interès per part dels estudiants, han participat la vicedegana d’Afers Acadèmics i Qualitat, Anna Ortuño; la presidenta del COVB, Marta Legido, i la veterinària Sílvia Serdà.

Durant la sessió informativa s’han explicat les diferents sortides professionals veterinàries, així com la importància de col·legiar-se per fer front als temes de Responsabilitat Civil i Arbitratge. Tot i que durant la presentació també s’ha recordat que la col·legiació és obligatòria per a l’exercici veterinari, també s’han explicat amb detall els motius addicionals que ofereix el COVB, com ara: la formació contínua, la cobertura i assessoria jurídica, el servei de gestoria o la borsa de treball.

Des del COVB també s’ofereix accés a altres serveis per a l’exercici professional, com ara accés a la Biblioteca especialitzada veterinària, mitjançant un conveni amb la UAB, als serveis de l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia (AIAC) o al Programa Assís d’atenció al veterinari malalt. A més, hi ha una vessant lúdica i de contacte a la xarxa professional a través de les activitats socials que realitza i dóna accés el col·legi.