Prescrivet, el nou sistema de recepta electrònica veterinària, oberta per als col·legiats del COVB


08 de Juliol de 2017

Des l'1 de juny de 2017, ja és possible inscriure’s a la plataforma de recepta electrònica veterinària, Prescrivet. L’eina desenvolupada pel Consell General de Col·legis Veterinaris d’Espanya està disponible per als col·legiats veterinaris del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i per a tots els actors involucrats en el cicle de vida d'una recepta veterinària.

Com ens ajuda Prescrivet?

Amb Prescrivet, els veterinaris col·legiats del COVB disposen d'una eina electrònica que permet agilitzar els temps i simplificar les complexitats que suposen en crear una recepta en paper.

Prescrivet permet deixar de custodiar receptes físiques i aprofitar els avantatges que incorpora la plataforma, com ara: l'actualització constant d'informació de medicaments des de l'AEMPS, l'ús d'una aplicació mòbil per a crear i gestionar receptes en pocs segons, deixar d'imprimir documents per als clients i enviar-los en línia.

Prescrivet és únicament per a veterinaris?

Prescrivet ofereix funcionalitats tant per a veterinaris de petits animals, com per als veterinaris d'animals de consum. Però, no només això, també poden treballar amb l'eina titulars d'explotacions ramaderes, dispensadores comercials o farmàcies.

Com registrar-se i començar a utilitzar Prescrivet?

Per començar a utilitzar Prescrivet com veterinari col·legiat del COVB, bé des del PC o l'aplicació per a dispositius mòbils, cal seguir les següents passes:

1. Alta a la plataforma Prescrivet. Cal accedir a www.prescrivet.net i escollir l'opció del menú "Acesso eReceta". Després cal entrar en "Alta veterinaris" i omplir el formulari amb les dades de veterinari col·legiat a Barcelona.

2. Presentar la documentació generada per l'alta, signada i amb el DNI al COVB.

3. El Col·legi activa i et proporciona un certificat electrònic per poder començar a treballar amb Prescrivet.

Més informació, preguntes i resolució de dubtes

Per a més informació cal consultar el web www.prescrivet.net, a la secció de "Alta d'Usuaris", on s'explica com donar-se d'alta a la plataforma.

A més, des del web també es pot contactar amb l'equip de suport de Prescrivet per resoldre dubtes (soporte@prescrivet.net o per telèfon al 911822770). El COVB també pot informar i assessorar en el procés d'alta i resolució de preguntes dels col·legiats de Barcelona (depformacio@covb.cat o per telèfon al 932112466 ext. 3).