Píndola formativa de l'AVHiC al COVB dedicada al Sistema APPCC: els prerequisits


04 de Juny de 2018

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHiC) ha organitzat la píndola formativa "Introducció al Sistema APPCC: els prerequisits", que tindrà lloc al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), el proper dimarts 12 de juny de 15.30 a 18.30 hores.

Un dels objectius d'aquesta formació és conscienciar dels avantatges de la implantació del sistema d’APPCC a la indústria alimentària, per garantir la seguretat dels productes i, al mateix temps, habilitar els tècnics i proporcionar eines per elaborar, avaluar i auditar els prerequisits. La formació es realitzarà amb una metodologia que combina l’exposició teòrica amb suport audiovisual per part dels ponents, amb el debat i participació dels assistents.

La sessió, que anirà a càrrec de Jordi Gisbert, llicenciat en Veterinària per la UAB, màster en Gestió de la Qualitat a l’Empresa Agroalimentària per la UB, consultor especialista en Seguretat Alimentària, està destinada a llicenciats, o estudiants a punt d’acabar els seus estudis, que es vulguin dedicar al camp de la seguretat alimentària, també a tècnics de l’empresa privada i de l’administració, encarregats de la qualitat i de la seguretat alimentària, així com a professionals, en general, del sector de l’alimentació.

El preu de la formació, que inclou un certificat acreditatiu, es de 50 euros per als veterinaris col·legiats, estudiants i professional en situació d'atur (65 euros per al públic en general). La inscripció i el pagament s’ha de realitzar directament a través del web de l'AVHiC (www.avhic.com). Per a més informació, cal contactar amb la secretaria tècnica de l'AVHiC, a través de l'adreça electrònica: avhic@avhic.com.

Per a més informació, consulteu el document del curs.