Participa en el sorteig d’inscripcions per assistir al Congrés Mundial de la Veterinària WVAC2018


10 de Abril de 2018

El COVB organitza un sorteig d’11 inscripcions gratuïtes per assistir al Congrés Mundial de la Veterinària - WVAC2018 que tindrà lloc a Barcelona del 5 al 8 de maig, organitzat per l’Associació Mundial Veterinària.

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) realitzarà un sorteig d’un total d’11 inscripcions per a assistir al Congrés Mundial de Veterinària (World Veterinary Association Congress - WVAC2018) que tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, del 5 al 8 de maig. Per participar-hi només cal enviar un missatge, amb el nom i cognoms i número de col·legiació, a l’adreça electrònica covb@covb.cat o per telèfon, al 932112466, abans del 20 d’abril.

El Congrés de l'Associació Veterinària Mundial ofereix una oportunitat única als veterinaris de totes les branques de la professió a nivell mundial per reunir-se i explorar els desafiaments a què s'enfronta la salut i el benestar dels animals, tractar de trobar solucions als reptes que té plantejats la professió i demostrar el valor de la veterinària per al bé públic en un món canviant.

Organitzat per l'Associació Mundial de Veterinaris, reconeguda com a portaveu global de la medicina veterinària mundial, té com a missió assegurar i promoure la salut i el benestar dels animals i la salut pública a tot el món, mitjançant el desenvolupament i l'avanç de la medicina, la professió i els serveis veterinaris públics i privats.

Per realitzar la inscripció amb la tarifa especial per als col·legiats de 300 euros cal registrar-se a través de l’enllaç següent:

https://icsevents.eventsair.com/wvac/discounted-reg