Participa a la trobada col·legial organitzada a Manresa per la diada de Sant Francesc d’Assís


22 de Setembre de 2017

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ha organitzat dos activitats per a la commemoració de la Diada de Sant Francesc d’Assís, patró de la professió veterinària. El 4 d’octubre, hi haurà la tradicional celebració a Barcelona, per als col·legiats veterans. I, com a novetat, enguany també s’ha organitzat una trobada a Manresa el 7 d’octubre.

El COVB organitza una trobada de col·legiats i col·legiades a Manresa amb motiu de la diada de Sant Francesc d’Assís, patró de la professió veterinària. La trobada es desenvoluparà en el marc d’un dinar que tindrà lloc al restaurant Torre Busquet (www.torrebusquet.com), el proper dissabte 7 d’octubre a les 14 hores.

La participació en aquesta trobada té un cost de 50 euros per persona, que inclouen tant el dinar com el transport en autocar d’anada i tornada a la seu del Col·legi. L’autocar sortirà del COVB a les 12.15 hores i tornarà a Barcelona cap a les 18 hores. Tots els col·legiats i col·legiades que vulguin participar-hi han de reservar plaça, abans del 25 de setembre, contactant amb el Col·legi (telèfon 932112466, extensió 3, Marta Palau, depformacio@covb.cat).

Activitats socials d’homenatge

Abans, però, el proper dimecres 4 d’octubre, el COVB organitza les activitats socials del Col·legi amb motiu de la Diada de Sant Francesc d’Assís, el patró de la veterinària, i en honor dels col·legiats veterans. Durant la celebració es realitzarà el lliurament de diplomes emèrits i escut col·legial dels companys que aquest any han complert 50 anys de col·legiació i els 65 anys d’edat.

El programa d’activitats socials per la Diada de Sant Francesc d’Assís inclou: la trobada de col·legiats i col·legiades homenatjats a la seu del COVB i el traslladat en autocar a la Basílica de Santa Maria del Mar, missa en record dels companys difunts d’aquest últim any, concert d’orgue a càrrec de Nil Cowley, visita guiada a la Basílica de Santa Maria del Mar i dinar de germanor.