Ordenen la retirada de dos lots del medicament veterinari Carprosan 50 mg/ml


06 de Juny de 2019

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha anunciat la retirada de totes les unitats i tots els codis nacionals de dos lots del medicament veterinari Carprosan 50 mg/ml solució injectable per a boví.

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha emès una ordre de retirada de totes les unitats i tots els codis nacionals dels lots 18L201 i 18B0119 del medicament veterinari Carprosan 50 mg/ml solució injectable per a boví (amb nombre de registre 2767 ESP) per un defecte de qualitat.

El defecte de qualitat va ser comunicat al Departament de Medicaments Veterinaris de l'AEMPS el 3 de juny de 2019, per un error en el cartonatge, que indica una concentració incorrecta (100 mg/ml en comptes de 50 mg/ml), podent resultar en una infradosificació, en dos lots del medicament veterinari comercialitzat per la companyia Le Vet Beheer BV.

 

Cal notificar la retirada

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, organisme encarregat de supervisar la retirada a Catalunya, ha informat d’aquesta alerta i ha demanat retirar aquest producte del mercat en el cas de tenir existències dels exemplars afectats. Cal informar de les unitats de les quals s’està en possessió i de la data de retirada per part del laboratori o del distribuïdor a la següent adreça de correu electrònic: medvet.daam@gencat.cat