Nou seminari web sobre els reptes per a la sostenibilitat de la indústria alimentària


28 de Octubre de 2019

Tindrà lloc el proper 28 de novembre i anirà a càrrec de l'especialista en la matèria Irene Ruiz Villar

El proper 28 de novembre, a partir de les 14:30h i amb una durada aproximada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i el Grupo Asís proposen el seminari Els reptes per a la sostenibilitat de la indústria alimentària.

Aquesta formació té com a objectius comprendre la cadena de subministrament alimentari com a actor de l'escalfament global i l'esgotament de la capacitat de càrrega, conèixer el marc regulador a la Unió Europea per a la gestió ambiental en la indústria, paral·lelismes entre gestionar la sostenibilitat i gestionar la innocuïtat alimentària, mostrar casos pràctics d'integració de la gestió ambiental en la indústria alimentària i il·lustrar com la tecnologia pot ajudar a millorar la gestió i/o pal·liar els impactes ambientals de la indústria alimentària.

La formació serà impartida per Irene Ruiz Villar, llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialitzada en la gestió de sostenibilitat aplicada a la indústria alimentària, màster en Direcció i Coordinació de la Gestió de la Qualitat i la Gestió Ambiental per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i un màster en Gestió de la Seguretat Alimentària per la Universidad Rey Juan Carlos - Bureau Veritas. Com a consultora especialitzada en sostenibilitat i economia circular, una de les seves activitats és la formació relacionada amb la gestió de la qualitat i la gestió ambiental, tant a tercers, com cursos in company, xerrades i ponències en el marc del desenvolupament de diferents projectes i organitzacions amb les que col·labora. Actualment treballa com a consultora autònoma en projectes d'innovació i transició tecnològica per empreses de la cadena de subministrament alimentari.

 

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d'assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d'un enllaç on posteriorment podran veure l'enregistrament en diferit.

El cost d'inscripció és de 25 euros, però el Consejo de Colegios Veterinarios de España subvenciona íntegrament la formació als col·legiats. Aquells que vulguin apuntar-s’hi, han de fer-ho a través del web del Grupo Asís fins a completar l'aforament disponible:

 

Inscripció al seminari web sobre sostenibilitat en la indústria alimentària