Matrícula oberta per al Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut de la UAB


13 de Març de 2019

Arriba la quarta edició del Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Fins al 9 d’octubre de 2019, els estudiants i professionals que ho desitgin poden matricular-se en aquests estudis de postgrau, que s’imparteixen a la Facultat de Veterinària, en castellà i anglès. El límit és de 25 alumnes.

Aquest curs és el primer màster oficial que s’imparteix a la Mediterrània centrat en l’enfocament multisectorial de l’abordatge de la salut de les Nacions Unides anomenat Una Sola Salut. Està concebut com un màster professionalitzador adreçat a metges, veterinaris i professionals dels àmbits de la Biociència, la Biotecnologia, el Medi Ambient i l’Alimentació, entre d’altres.

L’enfocament Una Sola Salut (One Health) busca promoure, millorar i defensar la salut i el benestar de totes les espècies (humans, animals i plantes) mitjançant la millora de la cooperació i la col·laboració entre professionals de salut pública, sanitat animal i salut ambiental i en conseqüència potenciar l'abordatge multidisciplinari dels riscos sanitaris en la interfície humà-animal-ecosistema.

Visualitza el tríptic