Lant Advocats actualitza l’oferta per adequar les empreses veterinàries al RGPD


11 de Març de 2019

Els professionals veterinaris i les empreses veterinàries també han d'adequar-se al Reglament General de Protecció de Dades i, per facilitar-ho, el COVB manté un acord amb Lant Advocats, que ha actualitzat una oferta que inclou l’adequació al nou reglament i una assegurança de protecció de dades.

Amb l’aplicació del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), totes les empreses que mantenen dades personals de ciutadans europeus estan afectades per la nova normativa, sense importar-ne la mida o àmbit d’actuació. És per això que cal revisar el tractament de la informació personal tant de clients com de treballadors, amb l'objectiu de protegir i garantir els drets dels usuaris i augmentar la transparència.

El RGPD exigeix ​​que es realitzin canvis tecnològics, legals i de gestió, tant a les empreses, com en la gestió que realitzen professionals autònoms. D'una banda, cal modificar la manera en la qual s'obté el consentiment i com es tracta la informació recopilada. De l'altra, es requereix que les empreses incrementin la protecció dels seus sistemes, gestionin millor la informació emmagatzemada i apliquin mesures preventives per frenar possibles atacs.

De no fer l’adaptació al RGPD, la legislació preveu multes de fins a 20 milions d'euros o l'equivalent al 4% del volum de negoci de l'exercici financer de l'any anterior per a les empreses.

Més informació i accés a l’oferta de Lant Advocats per a l’adequació al RGPD