La humorista de TV3 Elisenda Carod conduirà el lliurament dels Premis Vets 2019


06 de Juny de 2019

El Col·legi de Veterinaris de Barcelona celebrarà el lliurament dels Premis Vets 2019 a l’Auditori Axa de Barcelona (av. Diagonal, 547), el divendres 14 de juny, de 19 a 22 hores.

Els col·legiats i les col·legiades del COVB esteu convidats i convidades a assistir-hi amb els vostres familiars i amics al lliurament dels Premis Vets 2019 que es realitzarà en un acte festiu que conduirà la humorista de TV3 Elisenda Carod. En aquesta primera edició també hi haurà música en directe amb el grup The Dan Posen Trio i el servei d’un còctel-sopar al final de l’acte.

Els Premis Vets 2019 del COVB estan organitzats en tres categories per distingir la innovació en tres àmbits veterinaris:

- Premi a la Producció Ramadera. El lliurament anirà a càrrec de Joaquim Xifra, subdirector general de Ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de la Generalitat de Catalunya.

- Premi a la Clínica Veterinària. El lliurament anirà a càrrec de Marta Legido, vocal de la Junta del COVB.

- Premi a la Seguretat Alimentària. El lliurament anirà a càrrec de Joan Guix, secretari de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

Per assistir al lliurament dels Premis Vets 2019 del COVB només cal incriure’s a través del següent formulari i indicar el nombre de persones que t’hi acompanyaran.