La Festa de l’Animal de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració del COVB


18 de Octubre de 2018

La 7a edició de la Festa de l’Animal tindrà lloc a la rambla de la Pau, entre els carrers de l’Àncora i de Conxita Soler, de Vilanova i la Geltrú el dissabte 20 d’octubre de les 10 a les 20.30 hores.

La cita del món animal a Vilanova i la Geltrú (el Garraf) compta amb un gran nombre d’activitats, tallers i exhibicions al llarg de tot el dia amb l’objectiu de continuar treballant per sensibilitzar la ciutadania i fomentar la tinença responsable d’animals. D’entre les activitats, destaca la “Passarel·la de l’adopció”, una iniciativa que vol facilitar l’adopció responsable de gossos que es troben acollits a les dependències de la Mancomunitat Penedès-Garraf i en entitats protectores.

També destaca la instal·lació de 40 expositors relacionats amb els animals de companyia; un Canicross popular; la inauguració del circuit Agility a l’espai de gossos de Baix-a-mar. Pel que fa a les xerrades, cada 30 minuts s’abordaran temàtiques tan diverses com els gats urbans; l’esport per a gossos; les pautes per a una bona adaptació i convivència en cas d’adoptar un gos o tractaments d’acupuntura per animals de companyia.

La Festa de l’Animal, que és una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de la Mancomunitat Penedès-Garraf, compta amb el suport del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona.

Per a més informació:

https://festadelanimalvng.jimdo.com