La Facultat de Veterinària de la UAB celebra la graduació de la tercera promoció en veterinària


13 de Juliol de 2017

Al voltant d’unes 500 persones, entre familiars, amics i professorat, van assistir a l’acte de graduació de la tercera promoció del Grau en Veterinària 2012-2017 que va tenir lloc a l’Hotel Campus de la UAB el 24 de juny.

La cerimònia es va iniciar amb unes paraules de benvinguda de la degana de la Facultat de Veterinària de la UAB, Maite Martín, seguides pel discurs dels alumnes delegats de la promoció, Andrea Cardona i Josep Estruch, i la rèplica dels padrins, que aquest any va anar a càrrec dels professors Mariano Domingo i Víctor Nacher.

Després del lliurament de les bandes i la lectura del jurament professional que va tenir lloc a l’Hotel Campus de la UAB, totes les persones assistents es van desplaçar a la Facultat de Veterinària per a la celebració final, amb la qual cosa es va permetre la visita de familiars i amics a les instal·lacions que han acollit els estudiants graduats.

Tant la degana com els estudiants participants en l'acte de graduació van agrair la col·laboració de Calier, Royal Canin i Leti, empreses del sector veterinari patrocinadores de l'acte de graduació de la Facultat de Veterinària de la UAB.