La candidatura de Josep A. Gómez Muro governarà el COVB quatre anys més


18 de Juny de 2016

Amb el lema “Pel benestar animal i pel prestigi de la veterinària, treballem per una sola salut”, la candidatura encapçalada per Josep A. Gómez s’ha proclamat guanyadora de les eleccions a la Junta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB).

La candidatura guanyadora en no haver-se presentat cap altra opció, està formada per un equip de professionals amb les idees clares i renovades, i assumeix el repte de continuar el procés de transformació ja iniciat pel col·lectiu veterinari. El programa amb què afronten aquesta nova etapa destaca tant per la feina feta com pels reptes de futur, els quals s’expressen en tres eixos: la formació contínua dels col·legiats, la comunicació als veterinaris i la societat, i la defensa dels interessos i el prestigi del col·lectiu veterinari.

En el document adjunt es mostra el que s’ha fet en els últims anys, així com el que encara queda per fer. A més s'expliquen els objectius amb els compromisos per continuar treballant al capdavant del Col·legi.

document adjunt
Document de la candidatura guanyadora al COVB