L’AVHIC proposa el taller formatiu S.O.S.: Com ser tècnic de qualitat, inspector o consultor en la indústria alimentària i sobreviure en l’intent


21 de Octubre de 2019

Es farà els dies 5 i 7 de novembre i tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) ha programat el taller formatiu S.O.S.: Com ser tècnic de qualitat, inspector o consultor en la indústria alimentària i sobreviure en l’intent. Se celebrarà al Col·legi Oficial de Veterinari de Barcelona (COVB), situat a l’Av. República Argentina 21-25, els dies 5 i 7 de novembre, entre les 16:30 i les 19:30h. Constarà, doncs, d’un total de 6 hores lectives.

La formació té per objectiu identificar quins són els principals problemes personals dels tècnics en el seu dia a dia, veure com un canvi d’observador pot ajudar a millorar els resultats desitjats i aprendre a tractar-los de la forma més eficient possible. Es combinarà el treball en grup dels assistents amb presentació i debat dels resultats.

La proposta s’adreça a llicenciats o estudiants a punt d’acabar els seus estudis que es vulguin dedicar al camp de la seguretat alimentària; a inspectors, tècnics de l’empresa privada i de l’administració; a consultors encarregats de la qualitat i de la seguretat alimentària i a professionals en general del sector de l’alimentació.

El ponent serà Joaquim Domingo, llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Gestió de la Qualitat a l’Empresa Agroalimentària i màster en Gestió d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), postgrau en Recursos Humans per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), coach executiu a l’Escola Europea de Coaching (EEC-ICF) i consultor en gestió del canvi.

 

Informació i inscripcions

El cost de la inscripció és de 60 euros per als socis de l’AVHIC i de 85 euros per als no socis. A més, els col·legiats, jubilats o estudiants s’hi poden inscriure al preu reduït de 70 euros, presentant el corresponent justificat.

La inscripció i el pagament es poden formalitzar accedint al WEB d’AVHIC, on també es pot consultar la informació de l’activitat i descarregar el material lectiu en format digital.

 

Descarregueu el DOCUMENT informatiu.