L’AVHIC organitza una conferència sobre seguretat alimentària a Girona


15 de Maig de 2019

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC), amb la col·laboració del COVB, ha programat una conferència sobre la percepció i la realitat dels riscos de la seguretat alimentària, centrada en el paper dels mitjans de comunicació.

Amb el títol “Percepció i realitat dels riscos de seguretat alimentària: la influència dels mitjans de comunicació”, l'AVHIC organitza una xerrada a Girona el dijous 30 de maig, a les 18 hores. L’objectiu és reflexionar sobre temes relacionats amb els aliments i l’alimentació que poden acabar generant pors, sospites i alarmes injustificades i que poden derivar en conductes contraproduents.

La conferència anirà a càrrec de M. Carmen Vidal Carou, catedràtica de Nutrició i Bromatologia, del Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia, de la Universitat de Barcelona.

La sessió, que compta amb la col·laboració del COVB, tindrà lloc al Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona (carrer del Cor de Maria, 10, entl. 3, 17002 Girona). L’assistència és gratuïta per als socis de l’AVHIC i els col·legiats veterinaris, amb inscripció prèvia a la web de l'AVHIC.

 

Més informació i inscripcions a la conferència de l’AVHIC