L’actualització de les dades col·legials i el nou carnet del COVB


02 de Abril de 2019

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ha iniciat un procés d’actualització de la base de dades i de renovació dels carnets col·legials. Per obtenir el nou carnet cal actualitzar les dades abans del 30 d’abril.

Amb l’objectiu de mantenir actualitzada la base de dades col·legial i millorar l’eficàcia de les comunicacions del COVB, el col·legi ha iniciat un procés d’actualització de les dades personals i professionals dels veterinaris col·legiats i les veterinàries col·legiades.

Per assegurar la recepció del nou carnet col·legial, que porta un xip d’identificació, cal actualitzar les dades a través del formulari de l’àrea privada del web del COVB.

A més de les dades, els col·legiats poden canviar i actualitzar la foto personal, enviant-la en format JPG, juntament amb el nom, cognoms i numero de col·legiació, a l’adreça electrònica del col·legi covb@covb.cat.

L’actualització de dades s’ha de fer a través del formulari de l’àrea privada del web del COVB: Tràmits > Tràmits col·legials > Actualització de dades

Enllaç directe al formulari per a l’actualització de dades:

http://www.covb.cat/ca/tramits/tramits-col-legials/actualitzacio-de-dades