Jornada Veterinària i Salut Pública al COVB, dedicada als ‘Gats ferals i les colònies urbanes’


29 de Maig de 2018

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i Gif-Vet, Gestió integral Felina Veterinària, organitzen la primera Jornada Veterinària i Salut Pública amb el títol "Gats Ferals i Colònies Urbanes: un repte per la professió", que tindrà lloc el dijous 7 de juny a la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB).

Organitzada amb la col·laboració del COVB i Virbac, la jornada tindrà lloc al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (av. de la República Argentina, 21-25, 08023 Barcelona), el dijous 7 de juny, de les 9 a les 14.30 hores. Les sessions s’iniciaran amb la benvinguda i presentació que anirà a càrrec del president del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, Josep A. Gómez Muro. La moderació de la jornada anirà a càrrec de Jaume Fatjó, doctor en Veterinària i diplomat per l’European College of Veterinary Behavioural Medicine-Companion Animals.

El programa de la jornada preveu abordar els temes i àmbits següents:

·         Zoonosi i salut pública: “Zoonosis felines i salut pública”, a càrrec de Fernando Fariñas, doctor en Medicina, Biologia y Veterinària, Infectología, Infectopatología e Inmunología Comparadas.

·         Presentació del GIF-Vet: “Pla de Gestió Integral de Colònies de Gats Ferals”, a càrrec de la Comissió GIF-VET: Verònica Araunabeña, del Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona; Dolors Corredera, del Col·legi oficial de Veterinaris de Lleida; Rafael Mendieta, del Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona; María Pifarré, del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona.

·         Xerrada sobre “Cuidadors de colònies de gats: una mirada des de l’antrozoologia”, a càrrec de Paula Calvo, doctora en Antrozoologia i Investigadora a la Càtedra Fundació Affinity Animales y Salud de la UAB.

·         Taula-rodona: “Competències i normativa. Afectació d’altra fauna”, amb Elena Oller, advocada del COVB, i Ignasi Rodríguez i Ferran, cap de secció de Protecció dels Animals de Companyia.

Les places són lliures, però limitades. Per participar-hi és necessari confirmar l’assistència mitjançant un missatge de correu electrònic amb el nom, els cognoms i el número de col·legiació a:  gatsferals.consell@veterinaris.cat.

Per a més informació:

Programa de la primera jornada veterinaris i salut pública